Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kola Red fox a přístup Intersparu

Od: cartman* odpovědí: 5 změna:
V březnu jsem nedal na rady zkušených cyklistů a zakoupil jsem kolo v supermarketu Interspar a sice kolo Red Fox Tango . Jedná se o celoodpružené kolo s výbavou shimano za neuvěřitélných 4990.- kč . Hned během nákupu jsem byl zaražen informací od prodavače že si mám kolo seřídit sám a že všechny kusy co mají na skladě jsou více méně odřené. Po vybrání nejméně odřeného kola jsem si ho odvezl domů kde jsem ho chtěl vyzkoušet, k mé velké nelibosti se téměř nedalo přehazovat a seřízení přední přehazovačky nebylo možné ,protože je namontována těsně pod trubkou rámu zadní vydlice a šroubky se opírají o trubku a není s nimi možné hnout. Přesto jsem na něm vyjel po prvním kilometru mi ovšem upadla šlapka , ale i s kusem vnitřního závitu z kliky. Přijel jsem ho reklamovat do Intersparu v Plzni , kde jsem požadoval vracení peněz , neboť i další věci mi přišli řádně zfušované. Tam ovšem nastal standartní postup reklamace a po vrácení z reklamace mi bylo řečeno ,že reklamace nebyla uznána z důvodu zavinění zákazníkem . Po menším rozčilování jsem si kolo převzal a vyzkoušel jsem ho hned před prodejnou a vzapětí po nasednutí upadla šlapka znovu . Šel jsem do prodejny a požadoval okamžitou nápravu ovšem samozřejmě absolutní nezájem o zákazníka a opět do reklamací s odůvodněním že nemůžou tušit jestli jsem si to nezpůsobil sám nesprávným používáním. Takže vřele doporučuji všem obloukem se vyhnout kolům Red Fox a do Intersparu si jít tak maximálně pro rohlíky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aiello*
hodnocení

2x
no, já jsem si na Vánoce koupil také RED FOX od Intersparu. viz dotaz - RED FOX - je to dobré kolo? - a mám ho už 4 měsíce, jezdím na něm každý den a jsem velice spokojený - jen jsem si ho musel sám seřídit. Po chvilce pátrání jsem zjistil, že to má rám od Meridy, akorát je nastříkán na Red Fox - vidlice Zoom, přehazovačky Deore LX ,V-Brake, pláště a doplňky Tioga. Podobné kolo od Authora by stálo kolem 16 000,- né li více a já ho tam koupil za 4590,- - pravda bylo trošku odřené ale jezdí dobře. A mimochodem rohlíky tam mají docela chutné...*smich*
sannyp
Jo pecivo tam maji nejlepsi ze vsech.*haha*

hodnocení

0x

neházejte flintu do žita. Zkuste se obrátit na ČOI. V nejlepším případě obchodníka rovnou prověří s Vámi. V horším případě Vám poradí soudního znalce, který snad uzná, že je právo na Vaší straně a chyba je na straně výrobce.

V tom případě Vám musí být reklamace uznána (pokud nebudou mít druhého znalce s opačným názorem) a mám za to, že máte právo požadovat i náhradu financí za soudního znalce. ale raději si to ověřte!

sofer
hodnocení

0x
Jo to je děsný. Já si koupil kolo Red Fox Cruiser v Intersparu, a po týdnu jsem zjistil, že nejde přehodit na 6 vzadu, protože jsem na ni přehodil a šlápnul jsem do pedálu, jenže se pedály roztočily, podklouzla mě noha a odřel jsem si achylovku, po 2 týdnech zase, mám ho už 4 roky a stává se mi to při každý 3 jízdě, nebo to jak se montuje dynamo o tom ty šmejdi nemají ani páru, to ozubený kolečko na dynamu je sjetý, protože tam bylo namontovaný špatně, nebo jsem ho musel spravovat, protože to vůbec nechtělo svítit, tak jsem to natáhl všechno dvoudrátově a vykašlal jsem se na kostru, a teď už to fachčí musím to zaklepat, ale oni píšou, že to je horské kolo a dají tam 28 kola, jednou jsem jel 30 po štěrku a kamenech a měl jsem defekt na ráfku prostě házel. V Intersparu už nikdy kolo, fakt vyplatí se koupit jinde, i když o tisícovku dražší, alespoň pro klidný spánek.

Hypermarket je hypermarket, kupování některých věcí v nich nechápu. I když sám dělám v hypru tak některé věci bych si tam v životě nekoupil a to je větší než Spar ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]