Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natažený sval-jít na kroužek?

Od: michell* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,mám v obodvou nohách natažený sval,ale dneska musím jít na kroužek a mám s tím cvičit?Bolí to,ale rodiče mě asi tam na kroužek pošlou a nevím jak je přemluvit: :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jen Vy sám znáte své tělo nejlépe..a víte zda s nataženým svalem můžete cvičit..nebo je bolest taková že to nejde.

Přemolouvat rodiče? Vy chodíte na kroužek z donucení? Nebo Vaši rodiče nejsou tak soudní, že když jim řeknete "bolí mne to

hodně", že Vám nevěří a budou Vás nutit cvičit?

michell*
hodnocení

ee to zas ne :D ale oni říkají že se mi to rozhýbe a nebo že to mám ze sezení na pc :( ale spíš to mám s toho že jsme tam pořádnou rozcvičku neměli

artik*
hodnocení

0x

řekl bych , že jste měl po dlouhé době nějakou zátěž a nyní jsou svaly namožené ( né natažené ) a to se opravdu rozhejbe

iz*
hodnocení

0x

Já bych v takovém případě rodiče nepřemlouvala. Šla bych na kroužek (určitě tě jinak baví, ne?) a tam bych se domluvila s vedoucím, které cviky ano, a které ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]