Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost Powerballu

Od: lukasb* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

cca před 3/4 rokem jsem si pořídil Powerball. Nyní mám problém s jeho hlučností - nebo aspoň mi připadá, že je hlučnější než předtím. Cca před 2 měsíce jsem Powerball rozložil, drážku po které se otáčí osa powerballu vyčistil od prachu a drobných nečistot a dal nazpět. Asi to pomohlo, ale nyní (vyčištění) už nepomáhá. Dá se dělat ještě něco jiného anebo vada výrobku?(osa powerballu "ostrouhává" plastový prstenec)

Děkuji

Lukáš B.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dubs*
hodnocení

0x

Ahoj, když osa ostrouhává plastový prstenec tak s tím není asi něco v pořádku. Myslím si že jak si ho rozebíral tak si blbě něco utáhl nebo dal něco trošku špatně. Ještě bych to zkusil namazat olejíčkem, to by mohlo pomoci proti hluku..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]