Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aquaparky v Česku hodné doporučení

Od: lopotka odpovědí: 8 změna:

Jaké aquaparky v Česku byste doporučili? Byla jsem vloni na Slovensku v Tatralandii a byla jsem unešená. Množství tobogánů, vířivek a hlavně různých druhů parních komor a saun. Podobné to bylo v Popradu,tam je také krásný aquapark s množstvím parních komor a saun.

Letos jsem navštívila pár míst v Česku a nebyla jsem moc nadšená, ale ani vyloženě zklamaná.

Plzeň:

Starý bazén po částečné přestavbě a modernizaci před mnoha lety. Plavecký bazén 50 m - dobré. Vířivky a vodní proud v bazéncích okolo - dobré. Malý tobogán - slabší. Parní komory v prostoru sprch - dřevěné obklady, dobré. Jinak docela studeno, sprchy a vybavení šaten staré - nic moc. Vstup 50 Kč/hodina.

Horažďovice:

Malý aquapark postavený v roce 2000. Plavecký bazén 25 m - 2 dráhy. Perličková lázeň, vodní hřib - slabší. Toborán středně velký - dobré. Parní komory žádné. Vstup 55 Kč/hodina.

Rokycany:

Nový malý aquapark postavený v roce 2002. Plavecký bazén 25 m - 2 dráhy. Vířivky a chrliče v bazéncích okolo - dobré. Tobogán - dobré. Parní komory společné v prostoru bazénu, dva druhy - obyčejná a turecká - velmi dobré. Vstup 50 Kč/hodina.

České Budějovice:

Relativně nový/opravený areál. Plavecký bazén 50 m - dobré. Vířivky v bazénku - dobré. Tobogán - dobré. Parní komory v prostoru sprch - dobré. Vstup 50 Kč/hodina.

Litomyšl:

Nový areál otevřený vloni. Velmi příjemné prostředí, oproti ostatním aquaparkům s dlouhými chodbami a schodišti mnohem lepší využití místa, vše v jednom podlaží, šatny společné s převlékacími kabinkami. Docela kluzká podlaha u bazénu, ale zase ne tolik ve srovnání s jinými bazény. Plavecký bazén 25 m plné velikosti a s poměrně teplou vodou - velmi dobré. Vířivky a chrliče v bazéncích okolo - velmi dobré. Tobogán - dobré. Parní komora společná v prostoru bazénu - dobré. Vstup 80 Kč/hodina a půl.

Liberec neznám, ještě jsem tam nebyla. A nevím, jestli je v Česku ještě nějaký velký aquapark, ale ony stačí i ty menší, pokud jsou dobře vybavené.

Můžete sem každý napsat aquapark, který dobře znáte i s vaším krátkým pohledem na něj? Hlavně jde o doprovodné atrakce, vířivky, parní komory a tak. Třeba to pomůže mě a dalším lidem při výletech po Česku.

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivette1*
hodnocení

0x

Kdysi jsem měla nejblíže aquapark ve Slaném a moc se mi tam líbilo i když to bylo malé. Tobogán, kde byla neustále fronta a cena za vstupné rozumná. Pak se otevřel na Kladně, podstatně větší, dva tobogány, vířivky,řeka,sauna,pára a známý, mě líbivší se Spacebowl, kde se bohužel už utopili myslím tři děti. Využívala jsem hodně čtvrteční bazén zdarma pro pojištěnce zdrav.pojišťovny Metal Allianze. Pak jsem zkusila Berounský aquapark a ten mě moc nezaujal, hlavně se mi moc nelíbí společné šatny.

krkovicka*
Tak pozor.Beroun má sice společné šatny ale jen skříňky.Převlekací boxy zpět a ke skříňkám.Pro tazatelku-vyhněte se Praze barrandově.Věčný nával,vířivka tak že se uvaříte a na to jak je to tam velký,tak zas malé bazénky a atrakce.2tobogány kde boucháte hlavou do stěn.V So-Ne jsou tam akce kde místo odpočinku řve hudba.
ivette1*

byly myšleny skříňky,pak přechod do převlíkacích boxů. Spíše mi vyhovuje kladenská verze

bushman
hodnocení

0x

Vcelku bych pochválil Aquaforum ve Františkových lázníchje postaven ve stylu římských lázní.není extra veliký,ale hezký,moderní,služby si můžete zaplatit nabitím čipu (na ruce jaklo hodinky).Návštěvu lze spojit s výlety po lázeńském trojúhelníku(K.Vary,Fr.Lázně,Mar.Lázně)Rovněž bych doporučil Tropical Island v Německu na trase Drážďany-Berlín,v obci Staakow,v obrovském hangáru jsou pravé tropy(viz Tropical island.de)otevřeno 365 dní,24 hodin ,je možno zůstat přez noc ap.Super zážitek.

dzordz*
hodnocení

0x

Aquadrom v Mostě je celkem fajn, bazén 25m šest drah, vířivka, vlny, sauna, dva tobogány, občerstvení. V zimě to je ale tak akorát na to plavání a krátké vyblbnutí, protože další tři bazény (dva dětské, jeden plavecký), hřiby, klouzačky a jiné voloviny jsou venku a fungují jen přes léto, je to dost velký areál se spoustou trávy, minigolfem, plážovým volejbalem a tak. Asi bude záležet, odkud byste až jeli, v zimě bych se na to vykašlal, ale v létě klidně zkuste.

aquadrom.cz/..., mapy.cz/...

hodnocení

0x

Lopotko, byl jsem v aquaparku v Praze v Česticích www.aquapalace.cz/, a byl jsem spokojen. Dále jsem byl v Babylonu www.centrumbabylon.cz/v Liberci .

V obojím se byl spokojen a nevím co jim vytknout.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jediný opravdu pořádný aquapark je podle mého názoru v Praze-Čestlicích. Sdílím názor Milana Cukráře. Projeli jsme jich několik a Aquapalace je největší a nejlepší. Liberec taky fajn, ale potom, co otevřeli Čestlice už je to slabý odvar ;)

doplněno 31.10.11 20:14:

Do saunového světa se platí příplatek, ale stojí to za to, v určený čas probíhají "saunové ceremoniály".

Čestlice jsou jakžtakž k snesení v létě, kdy je otevřený vnější areál s divokou řekou. Jinak je tam prakticky neustále šíleně narváno, vstupné drahé jaxviňa a většinu času děcka pročekaly ve frontách na tobogány. Ale zajímavé je třeba vlnobití, které občas pouští.

Raději jezdíme do Jihlavy, jednak je to blíž, je tam mnohem lidovější vstupné. Je pravda, že je to mnohem menší, ale také tam bývá méně lidí, takže se děti vyřádí a je klid.

aquaparks.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]