Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabrzdit na bruslích?

Od: jaknato4* odpovědí: 4 změna:

čaute chci se vás zeptat pár otázek.

Takže chodím na veřejné bruslení do Brna a chodím i někdy 4-3 týdně.a chci se vás zeptat

Jak často brousit brusle a jak často brousíte?

a ted další otázka při ktere se trošku rozepišu Jak zabrzdit?

na bruslích umím celkem dobře nepadam a umím i rychle a jako celkově umím prostě dobře jen neumím zabrzdit jak mam zabrzdit jednou už se mi to povedlo ale zase to nejde jak to mám udělat vždycky vidím jak někdo jede a zabrzdi že se jak kdyby natoči ale když to zkusím ja jedu rovně natočim se tak docílím jenom toho že smenim směr jízdy tak jak na to fakt už mě to štve jedine co neumím je toto a takova základní věc.Zkuste se rozepsat jak na to ..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Chodim 2x tydne, nekdy jen 1x, a brusle brousim jednou za 3 tydny. Staci mi to, ale to bude asi individualni.

Umis lyzovat? A na lyzich zastavit smykem? Tak uplne stejne se zastavuje i na bruslich. Musis nejen zmenit smer, ale taky se bruslemi do ledu jakoby zaseknout. Nahnes telo do boku a mirne se "polozis (nevim, jak jinak to mam rict), tim se hrana zasekne, mirne sveze a stojis:)

vyvolena46*

Já také bruslím,ale na kolečkových. A na těch nedokážu ani po větší době zabrzdit. Brzdím většinou tak,že se chytím baráku, značky,lavičky...Lyžovat umím,ale takhle se brzdit nedá. Neumím to a závidím těm,kterým to jde a tudiž jezdí na bruslích rychle.

martinaa*

Ja na bruslich (damskych) jezdim muzskym stylem a zastavuji jako na lyzich - smykem stranou. Chapu, ze momentalne ti to nejde, ovsem to chce trenink, trenink a zase trenink. Vezmi si k ruce nekoho, kdo to umi (nerikej, ze zadny z kamaradu neumi brzdit), ten te to nejlepe nauci:)

olaf71*
hodnocení

0x

to musíš okoukat a zkoušet, je to přirozené, na jednu stranu Ti to půjde podstatně lépe podle toho,jestli jsi pravák, nebo levák.

broušení není jen tak, žlábek tam nějakej musí být, může se stát, že na hodně nabroušenejch bruslích si nezabruslíš,protože se hodně zařezávaj do ledu, ale na ten rozdíl taky přijdeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]