Nejste přihlášen/a.
ahoj všem, mám na to mesíc abych se dalado kupy,bohužel nejsem furt doma, ale vpráci, což bude asi dost náročné,chci zhubnout tak 6-8 kg do měsíce,nebo za 5 týdnu..co bych proto mela udelat? mám se s nekým sejít a chci vypadat lépe než ted..verím že se to podaří,jen když budu mit silnou vuli, v práci se často taky hýbu,nesedím jen na zadku. co takhle 5 krát jíst po menších dávkách a ve volném čase si jit půl hodky zabehat?..to by melo stačit ne?
Jestli máte hooodně velkou nadváhu, tak to bude stačit a hubnete i těch osm kilo. Jestli máte jenom takovou tu běžnou oplácanou nadváhu, tak se budete muset asi přetrhnout na takový skok a vyšlo by to asi jenom pokud jste se do teď živila dortama a nehla palcem u nohy Plánu se rozhodně držte - toho pravidelného jídla a pohybu - a určitě budete vypadat líp, protože se vám bude lépe pohybovat, budete vzpřímenější a s jiskrou v oku - to všechno dělá víc než někaké to kilo
Jinak ale čestné pionýrské, že se žádný chlap nerozhodne jinak podle toho, jestli budete mít o pár kilo méně nebo více.
Budiž vám útěchou, že za měsíc, vzhledem k předpovědím počasí, budete spíš než útlým pasem pod ustřiženým tričkem oslňovat norkovým kožichem Při takovéhle váze mi připadá reálných maximálně 4-5kg - to by byl výtečný úspěch - a byl by vidět a ještě by nemuselo skočit takové jojo, jako kdyby to vážně bylo moc naráz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.