Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roste mi bricho - jak se ho zbavit?

Od: omv odpovědí: 4 změna:

Potreboval bych poradit jak se zbavit bricha ktete mi podle me cim dal vice roste... nemyslim si ze mam nedostatek pohybu denne delam na stavbe navic tak cca 1x do tydne hraju fotbal takze mam i trochu toho behu. Rekl bych ze je videt ze fyzicky pracuji protoze ruce a ramena mam silne ale bricho roste.(a to mi je 23 ne 55)..

Je to podle me urcite stravovanim sice se neprejidam ale jim jen same syry a salamy na obed obcas nejake ty knedle v restauraci coz neni urcite v poradku ale pri vetsi fyzicke namaze me proste jen salat nezasyti.

Na internetu jsem sice nasel nejake jidelnicky ale to bylo tak pro panicky do kancelare... byl bych vdecny kdyby mi nekdo poradil jak na to abych se toho pupku zbavil...

predem diky za rady...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedržet hladovku! Pravidelně jíst menší dávky, omezit pivo, najít si žhavou dívku ...

sargo*
hodnocení

0x

Na stavbě a fotbal, z toho pivečka nevolají, ale přímo hlasitě řvou! Ne nadarmo se těmto pupkům říká "pivní"... *smich*

Jinak situace nic moc - k manuální práci těžko doporučovat nějaké extra cvičení, ale bez toho to asi nepůjde. Omezit salámy, to je jasné, když pečivo, tak celozrné (zvyknout si na něj by mohlo být to nejméně bolestné, co vás okolo shazování pupku potká), dohánět to ne knedlíkama navíc, ale třeba polévkami. Vaříte si sám nebo ještě doma? :)

omv
hodnocení

Abych pravdu rekl tak pivo mam rad ale nepiju ho denne ani nejaka kvanta obcas si dam o vikendu to jich je vice ale pres tyden je to malokdy...

Doma si nevarim teple jidlo jim jen v restauraci doma maximalne nejake tousty z teplych jidel... tmave pecivo se taky snazim jist bud chleba nebo tmave rohliky bile temer nejim...

hubenour

Před dvěma lety jsem měl 101kg, v pase tentýž počet centimetrů. Díky úpravě jídelníčku jsem během půl roku zhubl na 83kg. Jaká byla úprava? Jedl jsem střídmě, častěji a vždy bez příloh. Čili žádné knedlíky, rýže, brambory, také žádné pečivo a pít obyčejnou vodu (klidně z kohoutku). Na břichu mi rovněž ubylo. Mám v pase 86cm, avšak stále to je hodně. Teď už pomohou jen nějaké cviky na břišní svaly. Jestli netrpíš nadváhou a máš problémy jen s břichem, najdi si na netu nějaké jednoduché cviky. Žádné sklapovačky. Ty jsou moc náročné a brzy by tě to přestalo bavit nebo by tě začaly bolet záda. Stačí si každé ráno na pět minut zacvičit a za měsíc, dva se to jistě projeví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]