Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAK JET PO KOLEJICH NA SILNICCE nutne

Od: gamesites* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám 13 let. Jsem závodník na silničním kole. V mém okolí jsou koleje které mají asi 1dm (10cm). Dnes jsem si na nich lehnul (spadl jsem :)). Koleje jsou umístěny na místě kde je jedu pomalu (5km/h). Nevíte jak koleje prosím sjíždět? Vím jen že je nemám sjíždět kolmo, snažit se na ně najet rovno a zadek nahoru. Nevíte ještě něco? Každé odpovědi užitečné. Děkuji Game.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Přední kolo snad zvládneš vytáhnout do tý vejšky, zadní to pak přejede samo, když trošku přišlápneš, aby se tam taky vytáhlo. Při týhle vejšce překážky to ale můžeš střejchnout pedálem a znovu si lehnout, u trochu vyšších tam i zůstat viset středem (není to jako přes obrubník ze silnice na chodník, tady ti přední kolo za překážkou zas spadne dolů). Na silničním kole bych to ale vůbec nedělal, když už jedeš tak pomalu, můžeš rovnou slýzt, čapnout to do ruky a přenést.

doplněno 22.09.11 23:14:

štr*

buss
hodnocení

0x

Pokud myslíš klasickou žel. trať a mimo přejezd, tak přes ně se nesmíí! A když už tak jak jinak, než kolmo přes ně, snad ne šikmo? Přední kolo nadhodit...

hodnocení

0x

Nerozumím tomu "najet na ně rovno". Ale jestli jsi závodník, máš jistě nějakého trenéra. Zeptej se ho přímo na místě, on ti poradí.

1jara*

Koleje, obrubníky a různé hrby přeskočit, nebát se toho. Jak píšou výše nadzvednout přední kolo ne moc vysoko, aby jsi mohl opět na druhé koleji toto rychle zopakovat. Když jedu švihem tak koleje přeskočím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]