Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem jezdíte na kole?

Od: biker* odpovědí: 4 změna:
v jakém oblečení jezdíte na biku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Jezdím na delší jízdy do ciziny, na silniční motorce. Mám osvědčenou textilní kombinaci kalhoty-bunda, které lze sepnout vzadu zipem. Funkční membrány, chrániče zabudovány, větrací uzavíratelné otvory na kalhotách i bundě. Koupeno v Polu Passau před 3 lety, po letech experimentů s kůží, kombinací kůže - textil...

doplněno 02.01.13 12:54:

Teď mi ale dochází, jestli se nejedná o bike bez motoru?

doplněno 02.01.13 13:26:

Njn, tak jo. Magdon díky

biker*
hodnocení

jasně že kolo:d

stirecek*
hodnocení

0x
Mam par věci ze sportisima. Triko arcore , dobré vlastnosti, i v horku po stopadesati km stále suché. Návleky na ruce mi dnes přišly z Číny a kupodivu sedí, ale oblečení si radej vyzkouším .stejne jako přilbu.

hodnocení

0x

Jezdím celoročně a nejcětší spokojenost je s první vrstvou od firmy moira a zbytek od craftu. + spokojenost s tchibo ošacením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]