Nejste přihlášen/a.
Dobry den, kamarad si predobjednal takovou obdobu skateboardu na strankach skatecycle.cz a ja o tom take premyslim. prosim nezna to nekdo a nemuze mi o tom rict nejaky nazor?
diky
1x
Freerider skatecycle nemám,ale mají ho kámoši,chvilku to trvá než se naučíš na tom jezdit.Já to jen zkoušel je to supr,ale málem jsem si rozbil drž...ku.Dělají s tím pěkné kousky.Jeden kámoš to rozebral a sám si to opravil,firma mu poslala součástku,ale odkud to nevím.Jdi do toho.
doplněno 28.08.11 09:19:Jestli jsi jezdil již na skateboardu,tak to nebude vůbec těžké.
0x
Počkej si, až to přijde kámošovi. Jestli je to dobrý kamarád, určitě Ti ho půjčí a vyzkoušíš si to.
Výrábí se ruzné velikosti SkateCyclu? Na www.freeriderskat/... jsem objevil jenom jedno provedení... Jinak si myslím, že to je super věc... Asi si to taky objednám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.