Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skatecycle.cz - názory na tuto věc?

Od: mmmm* odpovědí: 3 změna:

Dobry den, kamarad si predobjednal takovou obdobu skateboardu na strankach skatecycle.cz a ja o tom take premyslim. prosim nezna to nekdo a nemuze mi o tom rict nejaky nazor?

diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

1x

Freerider skatecycle nemám,ale mají ho kámoši,chvilku to trvá než se naučíš na tom jezdit.Já to jen zkoušel je to supr,ale málem jsem si rozbil drž...ku.Dělají s tím pěkné kousky.Jeden kámoš to rozebral a sám si to opravil,firma mu poslala součástku,ale odkud to nevím.Jdi do toho.

doplněno 28.08.11 09:19:

Jestli jsi jezdil již na skateboardu,tak to nebude vůbec těžké.

cronaldo*
hodnocení

0x

Počkej si, až to přijde kámošovi. Jestli je to dobrý kamarád, určitě Ti ho půjčí a vyzkoušíš si to. :)

kulic*

Výrábí se ruzné velikosti SkateCyclu? Na www.freeriderskat/... jsem objevil jenom jedno provedení... Jinak si myslím, že to je super věc... Asi si to taky objednám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]