Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvýživa vs svaly

Od: marcosik* odpovědí: 6 změna:

Dobry den , mam taky problem , potřeboval bych přibrat na vaze , je mi 17 měřim 176 cm a važim 56 Kg . 4 měsice chodim do fitka , bral jsem chvili i tabletky na svaly ale žadny vysledek , taky už to brat nechci . chtěl bych nabrat aspon 15 kg ale vubec nwm jak . Byl jsem kvuli toho i v nemocnici tam mi nic nezjistili a misto toho aby mi udělali další vyšetřeni tak mně poslali za psychyatrem . budu rad když se najde nějaka osoba ktera mi poradi .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Aby se vytvorila svalova hmota, tak je potreba krome spravneho posilovani se i spravne stravovat. Ale myslim, ze ve fitcentru by ti meli s jidelnickem poradit.

marcosik*
hodnocení

ja pravě nechci brat ty připravky na svaly , mně nejde o svaly a o hmotnost , lehce řečeno jsem kost a skura .

hodnocení

0x

Víš,proč trpí dnešní západní civilizovaná společnost cca ze 60ti% obezitou?Skoč si denně do fast foodu či do mekáče,a budeš co nevidět jako koblížek:DJo,a nezapomeň k tomu píti vhodný nápoj,nejlépe colu,na jednu sklenici připadne 7kostek cukru.;)

hodnocení

0x

V odkazech od @w a je dobre popsan zpusob vyzivy. Mam stejny typ postavy a ve tvych letech to byl problem :)
Mozna se ale budes divit, skutecnost ze te poslali za psychiatrem ma minimalne stejnou dulezitost jako tak vyziva.
Pokud jsi totiz ve stresu, telo potrebuje mnohem vice kalorii a at jis co chces, nepriberes.
Stres nemusi byt na prvni pohled patrny, respektive chci rict, ze co vyvolava stres v jednom, druheho necha klidnym.
Clovek ho vetsinou pred druhymi maskuje, nechce se shodit pred vrstevniky, vsechno je v pohode, ale...neni.
Toho psychologa bych zkusil, za zkousku nic nedas, urcite ti to neuskodi a mozna pomuze.

Abych to shrnul, to nabirani svalove hmoty ber jako cestu a ne cil, nestuj kazdy den na vaze, delej to pro ten super pocit z pohybu, neponocuj a spi denne aspon 8 hodin (klidne vic). Věr si a kdyz do toho budes spravne jist, mas to tam.

Dovoluji si nesouhlasit,mladý člověk v těchto letech je zkrátka ať chce či nechce stále v růstu,tzn.,že je jeho váha taková jaká je.*stop*Ještě k tomu cvičí,takže váha nemůže zákonitě stoupat,a pokud má ještě genetické dispozice,tak se nemusíme bavit už o ničem,což je zároveň otázka dobrého spalování,někdo se cpe jako blázen,a nepřibere,a někdo naopak,je to individuální *hej*Co se týče stresu a nabírání váhy při něm,to je otázka též individuální.Má sousedka trpěla permanentním stresem velmi dlouhou dobu,přičemž z krásky,která měla původně 60kg na 175cm,se stala 95kilová boubelka!*zed*A ty dnešní praktiky,děs a hrůza,když už si s člověkem nevědí rady,tak ho posílají psychiatrům a psychologům,tvůj problém není k tomuto kroku veden.Myslím,že máš opravdu špatný stravovací režim,a to včetně pitného.Apropos,zkus se podívat na fotky tvých rodičů a prarodičů,když byli přibližně tak staří jako ty.*kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]