Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, mám opačný problém než většina dotazujících se. Potřebuji ztloustnout, tedy nabrat nějaké to kg. Je mi téměř 16 a vážím asi 63kg. Ale sám vím jak hubeně vypadám. V posledních 3-4měsících pravidělně posiluji (doma), činky, kliky a podobné. Jenže jsem nabral nějakou svalovou hmotu, vidím na sobě změnu, lehkou a to mne těší a "nutí" v posilování pokračovat. Ale za tu dobu jsem snad 2kg zhubnul.
Jím poměrně pravidelně a často, i když jsem hrozný spáč (tedy alespoň o prázdninách) tak je moje první jídlo asi až v 11:00hodin.Jenže nepřiberu, prostě to nejde. Někdo sní třeba 8knedlíků, ale já spořádám sotva 4 a mám víc než dost. Takže se nedokážu přejídat. Někde jsem se dočetl, že je třeba dobré si přidávat do jídla šlehačku, jíst hodně bílkovin a tak.
Můj dotaz zní tedy : Jak přibrat tak 5-8kg v co nejkratší době?! děkuji...
Zadejte do vyhledávače (vpravo nahoře modré pole) "přibrat" a vyberte si diskuzi dle vašeho gusta. To je má první rada. Má druhá rada je - nespěchejte! Všichni chtějí všechno rychle, ale jsou věci, které chtějí čas. Když změníte váhu rychle, tak se také rychle vrátíte na začátek snažení. Ve stručnosti : Posilujte, jezte, hezky v klidu, v pohodě, přidejte si k jídlu třeba doplněk stravy (Nutridrink), jezte hodně maso, pečivo, těstoviny, brambory, ovoce i zeleninu, jogurty a tvarohy, vejce, ořechy, nemusíte se vyhýbat tukům (ale preferujte rostlinné), cvičte, posilujte. Nenuťte se do jídla, jezte s chutí. Dejte si 6 jídel za den - velkou snídani, svačinu, oběd, odpolední svačinu a dvě večeře s odstupem asi dvou hodin. Časem se spravíte, ani nebudete vědět jak
Milý "sněžný muži" , proč chceš vážit víc kg?
Když jsem se ještě záměrně snažil se svým fyzickým tělem něco vylepšit (už je to déle...), oxeroxoval jsem si tenkrát docela rozumnou kulturistickou příručku. V té se popisují tři režimy cvičení. Jeden je moc síly bez ohledu na velikost svalů. Třetí je hodně velké svaly bez ohledu na sílu. Ten druhý, něco mezi tím, je mít rozumné svaly i rozumnou sílu - asi rozumný kompromis pro rozumný život!
Snowmene, jestli chceš opravdu rychle přibrat, kup si batoh, nacpi do něj 20 cihel a dej si ho na záda! To Ti na zdraví neublíží. Ale nesnaž se přibrat moc násilně - není to zdravé...
doplněno 29.08.11 10:11:Jen pro odlehčení tématu, teď mi přišel mailem vtípek:
Přijde frajer do posilovny za trenérem a ptá se: "Za tři dny mám rande a musím zapůsobit! Který přístroj mám použít?"
Trenér se na něj podívá a říká: "Zkuste bankomat u vchodu"
Trik je hlavne ve spravnem jidelnicku. posilovanim samotnym nikdy nepriberete! Nejsepsi by bylo si nechat udelat cvicebni plan s jidelnickem. Jinak hubnuti je velice specificke a na vahu moc nedejte. Jist narazove je take k nicemu, musite si to rozdelit na mansi davky a hlavne je jist ve stenou dobu
Ahoj, pokud ti přibírání moc nejde, můžeš mít velmi rychlý metabolismus. Ale... neuděláš nic špatně, když si zajdeš k obvoďákovi a necháš si zkontrolovat štítnou žlázu. Problém může být i tam. Taky se mrkni, jak vypadají tví rodiče, sourozenci, příbuzní. Pokud nemáte genetické předpoklady, je možné, že budeš štíhlý i ve vyšším věku. Otázka je, jestli je to takový problém? Jestli o tebe mají holky zájem, tak bych to asi moc neřešila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.