Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám doma kolečkové brusle Tempish.Už třikrát jsem si nechala vyměnit brzdu,protože se mi vždycky obrousí třeba po třech hodinách jízdy,je z hrozně nekvalitního materiálu.Ale kamarádka má brusle od K2,a její brzda má takovou výdrž,že už jí má přes 2 roky skoro neobroušenou,a to jezdíme pořád spolu.Sehnala jsem si proto tuhle brzdu inlinepro.cz/... a chtěla bych jí použít pro tyto brusle nejlepsiceny.cz/... Šlo by to? Předem děkuji.
Dobrý den.
Pokud má brzdová sada totožné montážní otvory a úchyty, nevidím problém, proč by to nemělo jít.
Co se týče opotřebení, tak si nejsem zcela jistý, zda-li správně brzdíte.
Brzda je tu totiž jen jako bezpečnostní prvek, ne jako hlavní způsob brzdění.
Znám spoustu jezdců (i profi), kteří například brzdu nemají vůbec a brzdí podobně jako na bruslích na led.
S pozdravem
Hans S.
doplněno 05.08.11 21:35:To je jako byste u auta stále brzdila jen ruční brzdou a divila se, že se hned opotřebuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.