Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít brzdu z K2 na Tempish?

Od: kikca166 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám doma kolečkové brusle Tempish.Už třikrát jsem si nechala vyměnit brzdu,protože se mi vždycky obrousí třeba po třech hodinách jízdy,je z hrozně nekvalitního materiálu.Ale kamarádka má brusle od K2,a její brzda má takovou výdrž,že už jí má přes 2 roky skoro neobroušenou,a to jezdíme pořád spolu.Sehnala jsem si proto tuhle brzdu inlinepro.cz/... a chtěla bych jí použít pro tyto brusle nejlepsiceny.cz/... Šlo by to? *nevi* Předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Pokud má brzdová sada totožné montážní otvory a úchyty, nevidím problém, proč by to nemělo jít.

Co se týče opotřebení, tak si nejsem zcela jistý, zda-li správně brzdíte.

Brzda je tu totiž jen jako bezpečnostní prvek, ne jako hlavní způsob brzdění.

Znám spoustu jezdců (i profi), kteří například brzdu nemají vůbec a brzdí podobně jako na bruslích na led.

S pozdravem

Hans S.

doplněno 05.08.11 21:35:

To je jako byste u auta stále brzdila jen ruční brzdou a divila se, že se hned opotřebuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]