Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavecký bazén na Šutce

Od: limoska® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, už jste někdo byl si zaplavat v nově otevřeném bazénu v Praze na Šutce? Četla jsem, že tam je zkušebně otevřeno, ale nikde nemohu najít, jaké jsou tam otvírací hodiny a zda tam mají otevřeno teď mezi svátky...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cristine*
hodnocení

2x

Nevím jak ostatní , ale já mám bazén 5 minut od baráku a byla jsem tam už několikrát a nemůžu si stěžovat..:) Nejlepší bude když ho sama vyzkoušíte a uděláte si svůj vlastní názor..:)

doplněno 02.01.13 14:12:

a tady web stránky ale zatím nejsou dodělané ..:)

http://www.sutka.eu/

pb®
hodnocení

0x

Ano byla jsem tam. Stránky nemají, otevírací dobu si bohužel nepamatuji. Cena je 125Kč za 60min k tomu 15min na převlečení. Voda poměrně studená, zvlášť v dětském bazénku bych očekávala teplejší. Ve vířivkách byla teplejší. Asi dva tobogány, dvě skluzavky, bar v bazénu, plavecký bazén, dětské brouzdaliště, vířivka, sauna, pára. Systém šaten jsou převlíkací kabinky, kdy pak jde člověk v plavkách do sprch. Tohle je možná fajn směrem tam, směrem nazpět už méně. To si pak buď umytý člověk na sebe znovu dává mokré plavky, nebo běží před cizími lidmi opačného pohlaví v ručníku. Na architektuře je vidět, že bazén byl stavěn za dob komunismu, všude schody, dlouhé chodby. Celkový dojem takový, ze jednou jsem to zkusila, víckrát mě tam nikdo neuvidí.

doplněno 28.12.12 17:55:

Ještě jsem zapomněla napsat, že ve sprchách je poměrně zima. Byli jsme tam se dvěma malými dětmi a tohle nás docela rozladilo.

hodnocení

"pb" díky za info, to jsem zklamaná, byla jsem natěšená, že je v Praze krásný nový bazén, a ono to není úplně "ono"... Možná, že až se to tam rozjede, že trochu přitopí...;)

hop®
hodnocení

0x

Nějaké info je ZDE...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]