Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych někde najít cviky pro zpevnění a samozdřejmně menší hýždě. Hodně cvičím na břicho, na nohy, na boky, ale konkrétně pro hýždě nemám. Zrovna když se ptám nějaké cvičitelky, tak mně poradí takové, které jsou většinou z velké části na boky a na zadek moc málo. Opravdu bych chtěla pouze na zadek. Cvičím často a úspěšně, ale mám dojem, že zadek mám čím dál tím víc těžký.
Lehnout na záda,ruce podél těla,pokrčit nohy v kolenou,a zvedat zadek nahoru cca100x denně,budete mít prdelku jako pírko,a pořádně tvrdou:D
Ještě jsou dobré výpady vpřed pravou nohou krok dopředu a pokrčit, levou nechat stát na místě a nechat rovnou, pak zpět do stoje a pravou ještě výkop před sebe, to samé pak levou = zadeček jek ze soustruhu, ale chce to postupně trénovat, zvyšovat opakování a vydržet. Hodně sil a odhodlání přeji
Tak a to je ono, žádný rady jako ten nebo ten přístroj za x Kč, ale obě rady normální. Ty schody nevědomky chodím nahoru i doů, ale není toho moc a ten druhý - už jdu na to. Prostě si to přidám ke své sestavě. Ten náš zadek je, bohužel, rodinný, ale to není žádná výmluva, ten rodinný nemusí být největší ze všech
Zpevnit a zmenšit zadek? Určitě cviky vytrvalostního charakteru = hodně opakování. Než extra cviky na koberci (hodinu zvedat zadeček je na zmagoření), tak bych to viděl na běhání středních tratí - lehce klusat 5-10 km (hodina pohodovýho běhu), 4x týdně je ideální. Není to pro tlusťochy (zničí si kolena atd.) a začátečníka to zabije = musí najet postupně, začít chůzí, přidat občas klus a jak zvládá tak přidávat kilometry až dojde na těch pohodových 10 km za hodinu nebo 5 km za půl hoďky (normální neběžec cca za půl roku tréninku)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.