Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
chtěl bych pomoci při výběru z těchto dvou eliptických/crossových trenažerů:
Kettler RIVO P nebo Insportline Atlanta
Plánuji na něm cvičit s přítelkyní za účelem zhubnutí, zvýšení fyzičky a zpevnění postavy. Já mám 181 cm a 94 kg a přítelkyně 166 cm a 53 kg.
Který z těchto trenažerů by jste mi doporučili a proč?
Předem všem děkuji za odpovědi!
Michal
oba dva kousky vypadají dobře, chtělo by si to někde vyzkoušet. já měl eliptical od Kellera za sedmičku a byl super, takže i podle ceny budou dobrý.
Dobrý den,
děkuji za odpověď!
Ten Kettler jsem s přítelkyní zkoušel a docela nám seděl, ale Insportline jsme neměli možnost nikde vyzkoušet, tak nevím no...
K tomu Insportline mě přitahuje delší krok, užší nášlapy, pětiletá záruka, vzhled, vyšší nosnost, taky píšou že ho dodávají i s hrudním pásem a taky malinko nižší cena , ale zase na druhou stranu Kettler je podle mého názoru "lepší značka", má těžší setrvačník, víc váží - tudíž podle mě robustnější konstrukce a taky se mi trochu víc líbí ten displej...
celková váha je také důležitá, aby s tím člověk nevyběhl před barák, takový ty chrastítka za 15 stovek se klepou a za chvíli rozpadnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.