Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám natahlé svaly?

Od: zabacek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, je to 2 dny zpět co jsem si byl zacvičit v posilovně, jako vždy jsem se protáhl dal si pár schybů a dal jsem si 1200m na vesle (po seriích= 600m přestávka, dalších 300m přestávka a zase 300m), Na vesle jsem byl asi před měsícem na posled jinak do týdne aspoň 4x cvičím doma. A další den už sem začal cítit na rukách a na břichu trochu že mě tahají svaly a dnes je to teda o hodně horší ruce nemohu dát podél těla a šíleně to bolí když se je snažím dát k tělu a trochu my i natekli. Bolesti se objevují u lopatek (svaly) a v předloktí. Jinak mažuto mastičkou, ale nějaké úlevy nepociťuji, tak nemohl by mi někdo poradit co stím? Děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jste přetrénovaný a teď si musíte nechat svaly zregenerovat. Nic jiného se nedá dělat. Musíte trénovat pravidelně a dělat pravidelné přestávky mezi tréninky.

artik*
hodnocení

0x

jdi znovu cvičit , ono to přejde

figurek*
hodnocení

0x

nic zvláštního, máš pohmožděné šlachy. Zkus je namazat Alpou. Naber plnou dlaň, připlácni na bolavé místo a roztírej, dokud nevsákne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]