Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout 5kg za měsíc

Od: lily* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Měřím 150cm a vážím 152. Chtěla bych zhubnout alespoň 5kg, do koncečervna. Nechci vařit žádná složitá dietní jídla. Prosím pomozte, jak to mám udělat? Jezdím asi 5x týdně na kole, 2x týdně cvičím. Předem díky za odpověď. Lily

doplněno 27.06.11 21:26:

do konce cervence prominte preklik.

doplněno 20.07.11 22:35:

Já jsem si toho všimla až teď, ale mam tam tak trochu chybu.. Strasne se omlouvam tam nema být 152kg, ale jen 52 (naštěstí) Jo a dobrá zpráva: Včera jsem se vážila, a už mám jen 50 :p

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Možná

Milá Lily, rychlé hubnutí není žádná výhra. Možná výhra v sázce, ale velká prohra ve zdraví. Nepíšeš, kolik Ti je let, ale ono to ani není tak moc důležité, i Tobě je jasné, že máš slušnou nadváhu. Je lepší hubnou zdravě, pomalu, ale stále. Pokud budeš hubnout rychle, máš velkou naději na to, že si zkazíš zdraví a navíc při jakémkoli vybočení z tvrdé diety se Ti vrátí původní váha, pravděpodobně i s "úroky"! Při této hmotnosti už bych doporučil návštěvu nějakého odborného dietologa, a hubnout dle jeho rad a pod jeho pravidelnou kontrolou.

marenka*

*palec*Souhlasím a to všemi deseti s řešením pod dozorem lékaře. Ta nadváha je strašná. *sok* Víte, tady už nejde o krásu ale o zdraví. Klouby, srdíčko má fůru práce a další orgány taky. U Vás by se už dalo přemýšlet i o bandáži žaludku.

martinaa*

Souhlas! Zrejme se jedna o nemoc, neverim, ze by se nekdo tak s prominutim "vyzral". Chce to jak lekare, tak i psycholga, dle meho. Zdrave "ja" je jednim ze zasadnich klicu hubnuti:)

doplněno 27.06.11 22:40:

Jinak za svuj prvni prispevek se omlouvam, ja precetla 52 kg, nikoli 152!:(

martinaa*
hodnocení

0x

Ahoj. Zadej do vyhledavace vpravo nahore "hubnuti" nebo projed zpetne tuto podrubriku. Zhruba jednou tydne odpovidame na jednu a tuto samou otazku, zbytecne opakovat stale stejnou vec dokola.. A do konce cervna zhubnes tak max. kilo, a ani to nebude zdrave. Abys zhubla pet kilo, mela jsi zacit v dubnu.

hodnocení

0x

Váš problém už není opravdu estetického rázu,nýbrž otázka nemoci,měla by jste zajít k psychologovi,jelikož vaše váha se rovná permanentnímu přejídání!A za dále,musíte si sama uvědomit,jak si sebe vážíte,a jak to půjde dál,když nepřestanete se sebou něco dělat!Jistě jste byla předtím štíhlá jako proutek,dejte si fotografie na ledničku,a při pohledu na ně se denně zamýšlejte,zkuste se podívat na krásného chlapa,kterého by jste chtěla mít,a nemůžete*zed*

mutozen*
hodnocení

0x

To cvičení a kolo by se nemělo vynecháávat. Jíst ovoce a zeleninu. A chodit do fitness *bezim**bezim*

johana*
hodnocení

0x

Celkem dobré recepty jsem našla tady: fitnesstv.cz/... - mají to tam i přímo s jídelníčkama na každý týden.. něco málo podle toho vařím a zatím tam nebyl žádný "složitý"recept.. tak zkus..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]