Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, jak opravit poškozené špičky bot u hokejových bruslí Existuje na to zřejmě přímo nějaký prostředek (tekutá guma?), protože vím, že brusle se tak běžně opravují a špičky bot pak i déle vydrží... Potřeboval bych doporučit něco již vyzkoušeného = funkčního.
Díky / HP
Zdravím,
já lepím špičky bruslí Lepoxem (dvousložkové lepidlo). Vyzkoušená a léty ověřená věc(na několika párech bruslí). Brusle potírám lepidlem, když jsou nové! Záleží, jak je máš nyní poničené. Na nějakém web-obchodě jsem četl, že prodávají nějaké speciální lepidlo na brusel od firmy Bauer, ale myslím, že obyčejný Lepox zastane tutéž práci! Pokud máš špice tak poničené, že Ti je vydět už plastová část brusle, tak s Lepoxem moc nezmůžeš. To už opravdu jedině nějaké spciální pogumování(ale s tím se už některé typy bruslí prodávají, nevím jestli lze nějak/někde dodělat!)
Jelikož se pohybuji dosti často na kanadách, doporučuji na tuto opravu zajít si na zimní stadion. Někteří ledaři to skvěle zvládají opravit. My u nás jednoho takového máme a je opravdu špička.
Zdraví Nicoll
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.