Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hokejové brusle

Od: harry potter* odpovědí: 16 změna:

Poradí mi někdo, jak opravit poškozené špičky bot u hokejových bruslí *nevi* Existuje na to zřejmě přímo nějaký prostředek (tekutá guma?), protože vím, že brusle se tak běžně opravují a špičky bot pak i déle vydrží... Potřeboval bych doporučit něco již vyzkoušeného = funkčního.

*stop*Díky / HP

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
to asi jen tak nesezenes (tu gumu) spis s tim zajdi do opravny... todle by ti meli udelat na kazdym lednim stadionu...
harry potter*
Nejsem si tim úplně jistej / zatim to nikde nedělali... *stop* Ale je to docela častej problém u bruslí a tak by bylo dobrý něco takovýho spíš"vlastnit!":) Vědět jak se to jmenuje = čim to dělaj, tak už se to pak dá sehnat...
wzcom
asi mash pravdu, v tom pripade ti ja ale asi uz neporadim... ;o))

jar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím,

já lepím špičky bruslí Lepoxem (dvousložkové lepidlo). Vyzkoušená a léty ověřená věc(na několika párech bruslí). Brusle potírám lepidlem, když jsou nové! Záleží, jak je máš nyní poničené. Na nějakém web-obchodě jsem četl, že prodávají nějaké speciální lepidlo na brusel od firmy Bauer, ale myslím, že obyčejný Lepox zastane tutéž práci! Pokud máš špice tak poničené, že Ti je vydět už plastová část brusle, tak s Lepoxem moc nezmůžeš. To už opravdu jedině nějaké spciální pogumování:((ale s tím se už některé typy bruslí prodávají, nevím jestli lze nějak/někde dodělat!)

harry potter*
Díky za radu / ta se ale týká až těch případně nových bruslí, protože tyhle jsou poničené již dost... :) Až moc *stop* Pátrání pokračuje... Díky

haki
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zdravím já lepím brusle latexem to je velice dobré lepidlo.at se vám daří nazdar
harry potter*
LATEX vyhledám / to fakt existuje? :)
kobe*
vy jste snad trochu ... latex ježiš. stačí páska na hokejku a tou páskou to oblepit jiná žádná oprava na to není. Neděkujte:D*stop**afro*;)*cert**frajer**tuc*:P*plac*:(*bzum*:D*pusa*:)*smich**nevi*
nicoll*

Jelikož se pohybuji dosti často na kanadách, doporučuji na tuto opravu zajít si na zimní stadion. Někteří ledaři to skvěle zvládají opravit. My u nás jednoho takového máme a je opravdu špička.

Zdraví Nicoll

harry potter*
a kde to je?
yurek*
KLH Chomutov
harry potter*
no super *smich* tam se občas i vyskytuju / dík

kejhak1*
15.02.06 15:43doplnit odpověď
hodnocení

0x
;)*afro**afro*;)*cert**frajer**tuc**plac**bzum**bzum*:D*pusa**smich*:):)*nevi*:):D;)*stop**nevi*:)*pusa**smich*:D*bzum*:(*plac*:P*tuc**frajer**cert**cert**cert*

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus prodejnu sportu a tam možná budou mít kontakt na opravnu spo.zboží.

harry potter*
hodnocení

0x
problém trvá
pavel*
Tak nevim, ale za celou svou hokejovou karieru jsem brusle nespravoval jinak, než páskou. Existují všelijaké lepidla, ale to stejně nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]