Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
začal jsem cvičit, mám os. trnéra, který mi skládá trénink, jsem úplny začátečník, takže zatím s vlastním tělem, TRX, atp..
Ale chtěl bych to trochu urychlit, myslíte si, že má cenu používat creatin? Potřebuji nabrat hlavně vršek těla..
Předem díky!
Ne, kreatin bych ve Tvém případě rozhodně neužíval. Vzhledem k tomu, že teprve začínáš, bude tělo reagovat na odborně sestavený trénink a zvýšený příjem bílkovin dobře a rychle.
ahoj, kreatin je sice varianta, ale asi neni uplne optimalni. po urcite dobe se ti vytvori maximalni hladina, kterou uz nejde navysit a ucinek se minimalizuje, protoze hladina kreatinu v tele je omezena a nejde dalsim pouzivanim navysit. idealnejsim resim je rozhodne pouzivam bcaa, prootze nejen pomaha pri narustu svalove hmoty, ale zaroven vyborne funguje i jako regenerace. jen bych ti jeste poradil nezamerovat se pouze na vrsek tela - telo musi byt zatezovano celkove a navic ani vysledny efekt neni idealni kdyz ma clovek vypracovany vrsek a nohy jako tycky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.