Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Creatin vs nabrání svalové hmoty

Od: tutuman odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

začal jsem cvičit, mám os. trnéra, který mi skládá trénink, jsem úplny začátečník, takže zatím s vlastním tělem, TRX, atp..

Ale chtěl bych to trochu urychlit, myslíte si, že má cenu používat creatin? Potřebuji nabrat hlavně vršek těla..

Předem díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m44m*
hodnocení

0x

Ne, kreatin bych ve Tvém případě rozhodně neužíval. Vzhledem k tomu, že teprve začínáš, bude tělo reagovat na odborně sestavený trénink a zvýšený příjem bílkovin dobře a rychle.

tutuman
hodnocení

Děkuji za odpověd.

I když si Vaší rady nesmírně vážím a cením si ji, mám nutkání se zeptat, co by se stalo, kdybych creatin začal používat, zrychlil by se celý tento proces?

nikol*
hodnocení

0x

ahoj, kreatin je sice varianta, ale asi neni uplne optimalni. po urcite dobe se ti vytvori maximalni hladina, kterou uz nejde navysit a ucinek se minimalizuje, protoze hladina kreatinu v tele je omezena a nejde dalsim pouzivanim navysit. idealnejsim resim je rozhodne pouzivam bcaa, prootze nejen pomaha pri narustu svalove hmoty, ale zaroven vyborne funguje i jako regenerace. jen bych ti jeste poradil nezamerovat se pouze na vrsek tela - telo musi byt zatezovano celkove a navic ani vysledny efekt neni idealni kdyz ma clovek vypracovany vrsek a nohy jako tycky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]