Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hraju fotbal na nejviší úrovni v Čr (1. dorostenecká liga 97.roč.)
A určitě mohu být ještě lepší fyziky. Mužete mi poradit nějaký jídelníček pro mne?
Krevní skupina jsem 0, takže neumím moc trávit maso salámy a táák.. Děkuji za odpovědi
Když hrajete na "nejvyšší úrovni", jak píšete, Vy tam nemáte výživového poradce? Myslela jsem, že to je dnes už běžná záležitost. Jinak si myslím, že to je velmi individuální záležitost, že pokud to považujete za důležité, měl byste se obrátit na nějakého výživáře osobně a nechat si od něj sestavit jídelníček na míru. Jinak já na krevní skupiny ve výživě nevěřím, a myslím, že pouze tato informace k sestavení seriozního jídelníčku nestačí. K tomu je třeba nejen Vaše váha a výška, ale i obsah svalů, tuků a vody v těle a jak spalujete. A to vše je schopen zjistit výživový poradce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.