Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde vyměnit prostřední převodník?

Od: lukass* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám na horském kole špatný prostřední převodník jelikož jsem na něm často jezdil a neměnil řetěz tak se zuby přizůsobily špatnéme řetězu.

Ostatní převodníky mám vpořádku. Vlastním kolo MTB Maxbike ALIVIO a kliky jsou shimano alivio se čtyřmi úchytnými body. Dá se někde sehnat ten prostřední převodník? Vyplatí se to? Pokud se dá sehnat nevíte kde?

Předem děkuji, Lukass

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Pokud není nýtovaný a je na šroubech, což nejspií u řady Alivio bude, tak vyměnit lze. Jestli se to finančně vyplatí to už musíte posoudit sám.

sport23.cz/...

cyklohladik.cz/...

pitshop.cz/...

pitshop.cz/...

kupkolo.cz/...

kupkolo.cz/...

lukass*
hodnocení

Ano je na 4 šroubech, chci se ještě zeptat jestli jsou všechny ty převodníky stejné jetsli se neliší nějak? Abych nekoupil převodník a on mi nepasoval? Díky

ar*

Záleží o jaký model Alivia jde, ale pasovat by to mělo. Přesto bych napsal mail na kontakt v E-shopu. Třeba tady jsou hodně ochotný a poradí info@kupkolo.cz.

lukass*
hodnocení

Díky moc zkusím to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]