Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenost s trampolínou na zahradě?

Od: arwi® odpovědí: 4 změna:

Uvažuji pořídit na zahradu trampolínu s ochranou sítí.Ctěla bych ji pro sebe(52roků) a pro vnučku(4roky).Jakou by jste mi poradili za přijatelnou cenu a jaký průměr?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Máme trampolinu Top exclusive s ochrannou sítí, nosnost 180kg, manžel říká asi 4m. (můj odhad byl minimálně 5m.). Zatím je to pohoda, roční vnučku a tříletého kluka sousedů tam po žebříku strčí a je od ních hodinu pokoj. Cena do 10 000. Vyblbne se tam celá rodina, já ne, jsem ráda, že trošku chodím.

hodnocení

2x

megatrampoliny.cz/...

máme na zahradě tuhle potvoru, má to asi 4,5 metru, neteřince jsou tři roky a řádí na ní spokojeně celý den, občas si tam nastěhuje i peřinky a dá si dvacet. Já na ní občas po večerech taky blbnu a mých 80 kilo zvládá v pohodě - jenom je potřeba si uvědomit, že je to fakt docela velká plocha, kterou to zabere, takže na malý dvorek se úplně nevejde.

kajki
hodnocení

0x

Taky toto zkoumám, supr diskuze je na:

mimibazar.cz/...

hodnocení

Díky mockrát za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]