Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kafe vs posilovna - nějaký vliv?

Od: devill odpovědí: 4 změna:

Je mi 16 let, do fitka chodím od listopadu pravidelně 3x týdně. Je zdravé nebo můžu pít kafe po tréningu vždycky večer. Zhruba 4x týdně. Má to nějaký vliv na přibírání svalů, plus k tomu každý den piju vajička ( dvě celá rozmixovaná v mléku s trochou vanilkového cukru).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Kafe po treninku je nesmysl, potrebujes telo zavodnit, nikoli odvodnit. A svaly po kafi jeste nikdy nikomu nenarostly:) Vajicka jsou ok, dej si po treninku misto kafe tvaroh (i ochuceny), vanilkovy cukr ti velmi schvaluji, sama si ho davam:)

devill
hodnocení

To jsem nemyslel, že po tom budou rust svaly, spíš jsem myslel jestli to nijak neomezuje.
Nepiju ho přímo po tréninku ale třeba 5 hodin po něm. A ten tvaroh skusím.

martinaa*

Tak pet hodin po treninku uz to nema zadny efekt, neboj:) Svaly nijak neomezuje at tak, ci tak.

fran
hodnocení

0x

Správně se kafe pije s vodou nebo s minerálkou, kvůli té dehydrataci...takže s litrem vody a jede se dál, močálem černým podél bílých skal (J. Werich).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]