Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká odměna pro děti místo medaile?

Od: natka8889* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den , chtěla bych se zeptat, co by jste dali dětem 7-12let, za odměnu...myslím ve sportu ...nechci jím dávat medaile..nevíte co by dětem udělalo radost?...A k čemu jsou kokardy?

Děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Já bych se přimluvila za emblémy, co jsou na stránkách Michala. Je slušný výběr a nejsou drahé. Líbí se mi víc než kokardy. A k tomu na počítači vytvořený pěkný diplom, jak navrhuje Martina. To je podle mého dobrá kombinace odměny pro děcka tohoto věku. *tuc*

marenka*

*palec*emblémy jsou hezký. Kokardy mi přijdou jak pro pejsky na výstavách. *hi*

hodnocení

1x

..neni nad čokoladovou medaili v alobale :-P potěší.

natka8889*
hodnocení

A jak děláte tu čokoládovou medaily v alobale? :)

martinaa*

Ja je kupuju:D:D Medaili v prumeru 5 cm za 3kc:)

michal958*
hodnocení

0x

tot jsou ty kokardy sportovni-trofeje.cz/...

jako odměnu,čokolády, sušenky.

martinaa*

A jeste diplomy... neni nic hezciho, kdyz po letech vyklizite skrine a narazite na spoustu diplomu z detskych let:)

doplněno 02.06.11 14:56:

Pac susenky se sni, zapomene se... ale na diplom nikdy:)

hodnocení

0x

věřte tomu, že nejlepší odměny jsou ty medajle, poháry, diplomy. toho ostatního mají děti nadbytek...

krkovicka*
hodnocení

0x
Diplom vždy,a pro nevyhrané pamětní list,nebo diplom za účast.Všichni co nevyhráli dostanou medaily na provázku perníkovou ve tvaru sluníčka.Víte dcera,páč ještě ve školce,vyhrává medaile,diplomy a taštičku od sponzorů(pastelky,omalovánky,magnetky,vystřihovánky,musli tyčinky,sušenky,lízatka,poukaz v hodnotě 100kč do tesca,aj.).Hrdě s medailema se nese a diplomy jí zakladám do Šanónu vzpomínek-tak se jmenuje.V tom Š.vzpomínek má veškerý vstupenky kde byla s menším popiskem jaké to tam bylo a kdy.Jednou mi to omlátí o hlavu,nebo hrdě to ukáže svým vnoučatům :-D

fran
hodnocení

0x

Něco zavěsit na tenké různě barevné kožené řemínky na krk, co se levně prodávají, třeba imitaci kančího zubu, jestli už chápou skauting, nebo něco vymyslet. Může to být úpně obyč. a příp. souvisejícího s tím sportem. Při nejhorším ta medajle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]