Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu hrál jsem hokej před 4 lety a teďka jsem dostal nabídku zase hrát (chytat) jenže je mi 18 let a nevím zda je na to už pozdě hrát moc děkuji za odpověd
Dobrý den, pokud jste čtyři roky nechytal a dostal jsi nabídku tak ji využij. Asi vědí proč ti nabízí místo v sestavě. Nechat toho můžeš vždy ale nabídky se jen tak nepohrnou.
doplněno 27.05.11 20:25:Absolvuj suchou přípravu.
Je ti 18, předpokládám, že studuješ. Tudíž asi budeš mít prázdniny... Tak můžeš zkusit trénovat o nich a sám uvidíš, jak ti to půjde/nepůjde. Rozhodně nic neodmítej, jak psal někdo přede mnou, oni vědí, proč ti to nabízí..
ahoj, je to vzdy o pocitu jak se clovek citi a jestli ma do toho chut... ale pokud jsi nechytal jen sezonu, ale tve predchozi chytani melo delsiho trvani, tak bych se toho rozhodne nebal... zakladni navyky clovek nezapomene a do obratnosti, prehledu o hre a prostorovem vnimani se da velmi rychle zase dostat i po pauze... kdybys nebyl v brane 10 let a vic, tak je to o necem jinem, ale takhle bych to rozhoidne otestoval a navic ukoncit to pujde vzdycky, pokud bys treba po mesici citil, ze se do toho nejde dostat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.