Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí umělý led

Od: dejvid165nemo odpovědí: 6 změna:

Zdravím :), zajímalo by mě cena kolik stojí umělý led? Nikde jsem ho nenašel.. děkuji David

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

není to asi přesně to, co hledáš, ale mají ho třeba tady:

www.skolabrankaru/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

na tom se ale asi sportovat (bruslit nedá)! soudím podle zařazení otázky do kategorií.*ua*

cyril*

"Na tom" ne, ale "v tom " ano!

dejvid165nemo
hodnocení

Víte někde jsem četl že je i umělý led, že když není zimní sezona a chci se naučit bruslit takže bych si měl pořídit umělý led, prý se to dá sehnat kdekoliv ale když to zadám do Googlu tak mi to vyhledá i NHL :D

hodnocení

0x

Umělý led dodává firma Sport Technik Bohemia. Není to však výrobce, nýbrž výhradní dodavatel umělého ledu (polymerových desek), které vyrábí americká firma. Asi to nebude nic levného a má trošku jiné vlastnosti, než led vyrobený z vody.

sport-technik.cz/...

doplněno 20.05.11 08:46:

interice-kluziste.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]