Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAKÉ KOLO DO 7 TISÍC? Spěchá!

Od: hello* odpovědí: 14 změna:

Zdravím,
potřebuji horské kolo do 7 tisíc, ale nevím které je do té ceny to nejlepší. Mám zatím vybrané toto shop.sportisimo.cz/.../vitox-5.1/25542/ a mojekolo.cz/... , obě se mi líbí . POKUD BYSTE ZNALI LEPŠÍ, PROSÍM NAPIŠTE! TAKÉ JAKÉ KOLO JE NEJLEPŠÍ V POMĚRU CENA/VÝKON (KVLAITA).
Děkuji

JAKÉ KOLO DO 7 TISÍC? Spěchá!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Už jsem na to odpovídal dvakrát na konkurenčních stránkách a proto už nbudu znovu rozebírat výbavu a srovnávat Altus s Aliviem, Kliky Xcc a Xct , 7 a 8 kazetu , náby atd. atd. Pokud jde o vzhel kupte Bergamont pokud chcete lepší výbavu kupte Pells. Jen tak mimochodem kdyby ten Pells nebyl model 2009, ale 2011 tak bude stát cca12000

doplněno 24.05.11 06:30:

Hello2 "Poohlídnu se ještě po nějákem lepším kole jestli bude" jistě že bude, ale taky třeba za jiné peníze. Do těch sedmi tisíc to je asi tak maximum co se dá sehnat a to jen díky značným slevám, páč to jsou modely z roku 2009. Můžete se u těch kol mrknout jaká tam je slava. Jinak jak jsme se bavili "jinde"tak jsem doporučoval to GT Avalanche 3.0 bez kotoučových brzd kde jsou V-brake ( mojekolo.cz/... ) ta ostatní výbava komponenty je stejná. takže pokud nechcete kotoučáky tak je tato možnost. Pokud ,ale klidně dáte do kola 7800Kč tak než 3 Avalanche s ktoučákama to je zase ještě lepší tento mojekolo.cz/... Má lepší komponenty ne 3. Hlavně vybírejte rychle protože těch starších modelů za poslední měsíc značně ubilo a hlavně není takový výběr velikosti rámů, což bude při výběru hrát roli. Nevím jak jste vysoký tak si velikost rámu určete třeba podle tohoto lukabike.com/...

Před měsícem kupovaný tento (foto) Ghost za 17000 už třeba v nabídce ani nemaj, takže opravdu nečekat nato jaká je u těch výběhových modelů výbava opravdu nejsou drahé. Modely roku 2011 budou za stejné peníze max s vábavou Altus.

doplněno 24.05.11 06:35:

Oprava -Ubylo

doplněno 24.05.11 17:05:

Jak to, ten Pells ( mojekolo.cz/... ) má 19"a tohle GT 18,5"( mojekolo.cz/... ) na tu výšku by to šlo je to cca 48 cm u Pellse a 47 cm u GT. Na výšku 166-170 je doporučeno 44-49 cm. Chce to číst odkazy.

JAKÉ KOLO DO 7 TISÍC? Spěchá! #2
hello2

Ted teda ještě které je lepší z těchto dvou: mojekolo.cz/... (mozna by bylo lepsi bez tech mechanickych kotoucovek?) nebo mojekolo.cz/... . Podle mě jak jste říkal to GT, ale nevím s těma brzdama... Poohlídnu se ještě po nějákem lepším kole jestli bude, ale nejspíš koupím to GT...

JAKÉ KOLO DO 7 TISÍC? Spěchá! #3
hello2

No jo to mě nenapadlo...naposled jsem měřil 166 ale ted budu asi 170...myslím že ta velikost na mě není...:(

hello2

Jenže u té černé varianty GT je pouze 16...

hello2

mnohokol.cz/... tady možná...

hello2

Tohle kolo taky není špatný, jinde jsem ho našel i za 5500Kč, není tak špatný ne? I když možná ta vidlice..

sunshop.cz/...

hello2

1jara*
hodnocení

1x

Dobrý den, vždyť jen odpružená vidlice, podotýkám funkční stojí okolo deseti tisíc. Ještě se koukněte na Meridu a Kellyse, někdy značka je dražší nežli kolo.

hello2

Ale je tedy lepší ten Bergamont nebo Pells jak jste psal? (mě se totiž víc líbí Bergamont)

martinaa*

V ruznych diskuzich na netu jsou s Bergamontem spokojeni, dobry pomer cena/vykon. Mezi nim a Pellsem nevidim zasadni rozdil jak ve vybaveni, tak v hmotnosti, materialu.

Jen se priklanim koupit okolo v normalnim obchode, uz kvuli reklamacim a opravam.

Bergamont!

ehm. a Sportisimo, podle vás, není normální obchod? 60 kamenných prodejen a tuším, že třetí nejlepší e-shop v republice... znáte na českém trhu něco jistějšího?

hodnocení

0x

pod 10000.-kč nekoupíte KVALITNÍ KOLO!

*bum*, bohužel

georges*
hodnocení

0x

Za tyhle prachy bych doporučoval tento model - poměr cena/výkon je odpovídající. A je to včetně zabezpečení proti krádeži.

JAKÉ KOLO DO 7 TISÍC? Spěchá! #4
hello2

Super! Kde bych si ho mohl koupit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]