Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si pořdit hoské kolo, mám momentálně 180 cm, ale porostu, +- tak budu mít 190 cm.. Chtěl bych neco do terénu, na silnici jezdím zřídka. Přesdtavoval bych si něco okolo 12-max. 14.000 ,- Kč. Aby to mělo pouze přední odprružení, bylo spolehlivé, popřípadě i od dobré filmy... (Kellys, Ghost, Merida apod.). Ještě by jsem chtěl aby to zvládalo i malý freeride, nic profi, ejn tak pro srandu menší skoky .
Předtavoval ybch si něco takového..
Jestli chce můžete mi dá odkaz, popřípadě některé z těchto, jelsi je dobrý a vyhovuje mým požadavkům.
mojekolo.cz/...- to se mi líbí asi nejvíc
Popřípadě i tohle, ale to nwm kde sem ho sehnal, je to dlouho :DD.
Prosím poraďte mi, sám an to moc odborník nejsem.. Taklže budu moc rád )
Díky moooooc předem,
Havran.
Víte mladý muži...
Ono se v těchto otázkách radí velmi těžko.
Nákup jakéhokoliv kola (tedy horského, trekového či silničky) je natolik specifická záležitost, že každá dobře míněná rada nemusí vést k dobrému nákupu.
Na druhou stranu, v kategorii 12-14tis to zase není tak háklivé, takže si kupte kolo podle vzhledu...a Vaší výšky a hmotnosti...No a až budete na tom kole mít naježděno 10-20tis km, poznáte sám co by jste chtěl na Vašem dalším kole změnit...a co je pro Vaše potřeby nezbytné, nebo naopak na čem by se dalo ušetřit.
V této cenové kategorii bych já osobně preferoval kolo bez kotoučových brzd...s nižším zdvihem vidlice...a osazením alespoň Shimano Alivio.
S ohledem na cenu to beztak bude kompromis...
kotoučový nebo ne, to mi je celkem fuk, ale ten zdvyh bych uvýtal větší... ted mám kolo bez odpružený přední vydlice, děs a hrůza, na skocích sem su už málem rozbil hu** :D.
NA internetu je ale problém sehnat kolo za 14.000 bez kotoučovek sem tam se objeví, ale to je tak hnusný, že ybch si ho nekoupil asi za 9.000..
No, takk OK a díky moooc , asi budu chodit po obchodech a kouknu co mi doporučí
).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.