Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výlet na kole - kolik dozoru

Od: tomass* odpovědí: 7 změna:

Dobré odpoledne,

chtěli bychom se se třídou vydat na výlet na kolách, a někteří tvrdí (těm co se nechce), že na každých pět lidí, kterým nebylo 18 musí být jeden dozor. Nevíte jestli je to pravda? Já si totiž myslím, že je to blbost.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Upřímně řečeno...

Já osobně bych nejel s 25 pubescenty na výlet nakole ani za zlaté prase, i kdyby bylo těch učitelů třeba deset...

tomass*
hodnocení

pro martincakl:

Upřímně řečeno ...

Já osobně bych taky nejel na vylet s nějakym vymatlanym k*******, a mohlo by jet třeba deset suprovejch lidi.

pro ostatní:

Nemokli by jste mi napsat nějakej odkaz kde je tohle všechno napsáno já to hledel, ale nikde jsem to nemohl najit. Předem všem diky za odpovědi.

havran47
hodnocení

0x

Já se Ti skusím poptat ve škole, nás bylo 31 a byli na nás 2 učitélé, jezdil jeden v zádu, jeden vepředu, čekali jsme na sebe a nebyl žádnej problém..

hodnocení

0x

Bohuzel maji pravdu. Overoval jsem si to na odboru skolstvi mladeze a telovychovy. Pokud se jedna o vylet na KOLECH, musi byt na 10 deti 2 dospelí, jeden vpredu, jeden vzadu. Na 20 deti staci 3 dospeli. Vice se doctete ve skolnim radu skoly - konkretne mimoskolni aktivity

doplněno 18.05.11 14:29:

Jinak plati ze na jednoho pedagoga je 25deti. Navic musi byt i zdravotnikem.

tomass*
hodnocení

Já totiž myslel, že ten komu je nad 15 nese za sebe zodpovědnost sam a nepočita se do toho.

buss
hodnocení

0x

nic se u nás neděje jen tak, viz školský zákon

mil®
hodnocení

0x

Uspořádejte si cyklovýlet sami bez učitelů ve svém volném čase(sobota, neděle) a je to bez problémů. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]