Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kolebezku pro 5ti lete dite

Od: tofi* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

chtela bych synovi koupit kolobezku, ale nevim jakou.

Zvazuji, zda koupit nejakou s temi malymi kolecky ( napriklad tato: worker.cz/...) . Ta se mi libi, nebot mi prijde skladna a nebyl by problem si ji nekam s sebou vzit, ale zase si rikam, ze bude idelani tak na rovny asfaltovy povrch, ale na nejaky rbolatejsi ci treba na kostky si mylsim, ze je nepouzitelna.

Nebo, zda mame koupit nejakou s vetsimi asi idelane nafukovacimi koly (libila by se nam treba tato: intrea.cz/... , ale zase si rikam, ze ji tezko povezeme nekam s sebou to by nam zabrala cely kufr.

Proto bych rada slysela vase narozy a zkusenosti. Popripade pokud byste mi doporucili konkretni koleboezku se kterou jste spokojeni.

Dekuji Tofi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Malý kolečka,odpružená říditka.Máme X-fact.PRAHA -kostky,chodníky,ale zas ta velká nafukovácí,je těžká,těžko zatačí a malej za ní až tak nezabere.No,jo je to dilema.My máme tu menší a jezdí denně i po kamínkách.
doplněno 13.05.11 09:13: Rozhodně tu menší,ať si syn pořádně zajezdí,ta velká nafukovací je pro starší děti.
doplněno 13.05.11 09:13: Rozhodně tu menší,ať si syn pořádně zajezdí,ta velká nafukovací je pro starší děti.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím, jestli to bude pro vás to pravé, ale vnučka jezdí do školky na : intrea.cz/... MICRO WHITE A domů jedu já, nebo babička, nebo její táta aněkdy dokonce i její máma. Takže je to taková univerzální, ale poměrně drahá záležitost. Dá se složit a tězká není. S pozdravem Laďa

hodnocení

0x

Můj pětiletý kluk preferuje tu s nafukovacími kolečky (u těch malých skládacích si stěžuje, že ho při jízdě po chodníku brní nohy), ale mé děti jsou drobnější a koloběžka s velkými koly je na něj celkem velká a těžká (menší jsme na něj v přijatelné ceně nesehnali). Koloběžka je starších holek, které ji taky s radostí vyměnily za tu skládací. Ale jak píšete, nevýhodou je, že je poněkud neskladná... i když tedy tu skladácí jsme nijak moc nikam nevozili, ona je opravdu tak jenom na rovné chodníky, takže na ní děti jezdily jenom ozkoušené trasy.

doplněno 14.05.11 06:23:

Každopádně doporučuji vzít syna k nákupu, aby si koloběžku vyzkoušel co do velikosti. Ony i ty skládací jsou menší a větší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]