Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak jezdím na inline bruslích tak se mi pořád dělají puchýře těsně nad patami, nemáte s tím někdo zkušenost co pomůže? Napadají mě jen nějaké speciální ponožky, nemáte někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji
Ano vysoké ponožky používám, brusle jsem si koupil malinko větší protože jsem se v nich cítil lépe. Myslíte že jsou mi velké a mám zkusit obléct dvoje ponožky?
Bude v nich moc horko ne? CO ty speciální bruslařské ponožky?
Děkuji
Specialni bruslarske ponozky jsou jeste vice obtahle, nez bezne sportovni. Tudy cesta nevede. A pokud jsou brusle o malicko vetsi, to mozna bude ten problem, pri jizde Vam sjizdi noha dopredu a zpet dozadu a pata se odira. Brusle se casem roztahnou a povoli na Vasi nohu, tudiz budu jeste volnejsi. Da se to resit dvemi vrstvami ponozek, nebo se zeptejte v nejakem specializovanem obchode, zda nemaji neco jako "opatenky" do brusli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.