Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poraďte prosím jaké si mám pořídit co nejlevnější hodinky, které dokáží měřit tepovou frekvenci přímo ze zápěstí, ne z hrudního pásu? Zatím nacházím právě jen hodinky v kombinaci s hrudním pásem. Existují vůbec takové? děkuji za případnou radu a přeji pěkný den. R.Ch.
Exitují ale je jich velmi málo, nemají velikou výdrž a jsou drahé..jaký je důvod v neliboti pro hrudní pás...
Navíc ty hodinky jsou i velmi tlusté a opticky působí divně..
doplněno 09.05.11 15:57:Tak velmi kvalitní jsou výrobky, polar..ten pás člověk po minutce nevnímá..je to jen otázka zvyku..
Nevím jak jsou možnosti ale firma Tchibo[TCM] ta jenž dělá kafe měla ve své nbídce dvoje tyto hodinky..
Jedna verze kolem 600,- a d ruhá s kodováním proti rušení ostatnímy pulsmetry kolem 1000,- kdekoli jinde dostal za stejně peníze človíček totální šmejd..takže levné a kvalitní doporučím od nich.. jinak sem dát jiný nákup schválit...
Navic měnit baterku v pásu je velmi snadné což se o hodinkách říct nedá..
doplněno 09.05.11 15:57:Tak velmi kvalitní jsou výrobky, polar..ten pás člověk po minutce nevnímá..je to jen otázka zvyku..
Nevím jak jsou možnosti ale firma Tchibo[TCM] ta jenž dělá kafe měla ve své nbídce dvoje tyto hodinky..
Jedna verze kolem 600,- a d ruhá s kodováním proti rušení ostatnímy pulsmetry kolem 1000,- kdekoli jinde dostal za stejně peníze človíček totální šmejd..takže levné a kvalitní doporučím od nich.. jinak sem dát jiný nákup schválit...
Navic měnit baterku v pásu je velmi snadné což se o hodinkách říct nedá..
Díky za radu a zkušenost. Abych řekl pravdu, má nelibost vychází z pocitu,že pás by mi mohl překážet. Nikdy jsem to na sobě neměl, tím spíš si nechám poradit a přehodnotím pohled. Doporučil by jste mi prosím nějaký ten měřič s hrudním pásem? Díky moc.R.Ch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.