Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz chtěl bych hrát hokej, je mi 17 let ale nevím kde bych mohl hrát poradili byste mi prosím? Moc děkuji
Dejvisku, musím tě bohužel zklamat, začínat hrát hokej v 17 letech, to je s "křížkem po funse". Nato abys mohl hrát nějakou klubovou soutěž, to chtělo vzpomenout o min 10 let dříve.
Dost dlouho jsem trénoval hokejový "potěr"a nábor do přípravky jsme dělali už v mateřských školách. Když nějaký kluk přišel třeba v 9 letech měl problém dohnat výkonost kluků, kteří to už pár roků hráli a pokud neměl "dar od pána boha"tak je nikdy nedohnal.
V 17 letech jedině navštívit zimák a poptat se jestli se hraje u vás nějaká "nerek. liga"(soutěž neregistrovaných) a pak se domluvit s lidmi , kteří to už hrají jestli tě vemou do party na příští sezonu. Další možnost je domluvit se parta lidí, kteří mají taky zájem si zahrát a na hodinu si pronajmout led a zahrát si jenom "báčko"
Prostě si propásl šanci, je to paradox,ale v 17 letech jsi na začínání už "důchodce"
doplněno 10.05.11 22:24:Pro thomek, pleteš se, šance je právě ta neregistovaná liga, kde hraje normálně ve výzbroji s rozhodčíma atd, jako klasický "mančaft"jen je potřeba se domluvit. Jinak že by ještě něco dohnal v 17 letech je nesmysl i 10 letí kluci by kolem něj lítali a on měl pocit že kolem jezdí na motorkách. Další věc je, že než dostane "do krve"dodržování čar, vedení puku s hlavou nahoře (to by bylo "stromů") atd. atd. atd. tak mu je 25.
např tady, myslím, že jsi se v nějaké otázce ptal na hokej na hk a pce. hcempla.webgarden.cz/...
Joo chlape mám stejný problém :D Bohužel taky patřím mezi důchodce, už od základy jsem chodil do hokejové třídy na sportovní Zš, bohužel jsem patřil mezi partu nehokejistů a ani mě to nijak nežralo. Až když jsem odešel na střední začal jsem se pleskat přes hlavu. Ted už je mi 20 a mému snu dávám velké "Pá pá" ač nerad Kdyby existovala nějaká šance i pro takové smolaře, hned bych se ji chytl
kondičku na to mám
To je pravda no jenže jsou lidé které to zrovna v 5ti letech nenapadne. A když už to kouzlo poznají, zjistí, že jsou na to staří a to je potom škoda. Osobně si myslím že dohnat se dá všechno a nemusí být zrovna Jágr. Jde o to že by ho ten sport bavil a snažil by se v něm maximálně uplatnit. Je škoda že i pro takové odpadlíky nejsou šance.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.