Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl jsem pocit, že jsem někde četl nějaké posilování, které se dá dělat kdekoliv. Mylsím tím, třeba když jedu v tramvaji, tak není dobré dělat napřiklad kliky Ale pokud si to správně pamatuju, tak například nějaké takové posilování bylo, že mám zatáhnuté břicho a dýchám tak, že zvedám hrudník.. A tak se prý posilují břišní svaly. Něznáte ještě něco podobného? Díky...
EXISTUJE - pár hodin před jízdou tramvají si polkněte 18 kapek Guttalaxu a uvidíte že než dojedete domů tak si procvičíte břišní i jiné svaly , zapotíte se a nemusíte se při tom vůbec hýbat. Mam to vyzkoušený . :-O
Můžete si koupit posilovací kroužky do ruky a mačkat a mačkat. Další možnost jsou posilovací náramky, vypadá to jako potítko. Je to naplněné pískem a váha je různá. (já si teď nemůžu vzpomenou na název, ale mám to doma ). Můžete si je suchým zipem jednoduše připnout na zápěstí, nebo kolem kotníků a posilujete také při sebemenším pohybu rukou či nohou.
Bez čehokoli můžete i stahovat zadek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.