Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kickbox kopy

Od: sheggy odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dělám kickbox a zajímalo by mě jaké svaly a jak mám posilovat abych déle udržel nohu v kopu. Řekněme, že chci udělat více kopů za sebou, ale po chvíli mi jde noha prostě dolů a třeba se už ani nedosáhnu protivníkovi nad pas, což je v kickboxu zakázané. Takže udělám, třeba 2-3 středně silné kopy, ale pak už to dál nejde. Řekl bych, že posilovat bych měl asi stehna a zadek, ale nevím moc jaké posilování je nejlepší. Děkuju za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Nepotrebujes vymakat silu jen v nohach, ale take ve spodnich zadech a brichu. Na záda je dobra kladka a pritahy cinky k hrudi (veslovani), na nohy klasicky legpress, drepy, pracuj s vlastni vahou. Potrebujes posilit zadni stranu stehen, na to neni legpress spatny. A na bricho sedlehy, sikme zkracovacky a ve visu sikme pritahovani kolen k telu.

Na tento problém doporučuji pořídit závaží na nohy a cvičit kopy na prázdno se závažími .

martinaa*
03.05.11 10:32

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]