Nejste přihlášen/a.
Ahoj jemi 16 a posiluju zhruba měsíc za tu dobu jsem spozoroval docela uspokojivé výsledky posilování mě baví a posiluju každý (mám vlastní vybavení takže žádný problém) někde sem se ale dočetl že muže dojít k přetrénování což je udajne kvuli málo odpočinku svalů a v souvislosti tohoto nálezu jsem se dozvěděl o přípravku creatine který má doplnovat nějakou kyselinu a svali nepotřebují tolik odpočinku chcii se zeptat jestli má někdo zvás zkušenost s tímto přípravkem popřípadě jaký jinný je vhodnější posiluju opravdu poctivě
Rozhodně nejlepší je zajít se poradit do dobrého fitka. Posilování je rozhodně skvělá věc, ale neměl bys to ve svém věku přehánět. Mám známého kulturistu a ten kromě zdravé diety (pouze zdravé jídlo) žádné podpůrné látky neuznává. Něco jiného je když si vypracuješ svaly a něco jiného, když si je vytvoříš creatiny. Ale nerozumím tomu, takže moje rada: zeptej se v dobrém fitku. Možná něco zaplatíš, ale lepší než si zničit zdraví. Svalům zdar!
Pokud nechces posilovat profi, tak bys mel trosku zvolnit. I kdyz to nerad uslysis, v 16 jeste nemas zcela vyvinute telo a posilovanim si ho muzes ponicit, znam par takovych kluku. Jinak kreatin pusobi jako "starter"tela, ma ji kazdy v tele, ale pri fyzicke zatezi se velmi rychle vycerpa. Budes mit vetsi vydrz, mene kyseliny mlecne ve svalech a svaly ti porostou vice. Mrkni sem, zde je to krasne vysvetleno e-kreatin.cz/....
Zvaz dobre, jak cvicis a kolik cvicis, zvlast, kdyz cvicis bez profesionalniho dohledu. Nebyl bys prvni ani posledni mlade, co chce mit svaly, nevi jak na to a nenavratne si znici klouby, stavbu tela a podobne...
ahoj, spis bych ti doporucil bcaa nez creatine, protoze ma lepsi regeneracni ucinky a podporu svalove hmoty tako podporuje(samozrejme zdravou formou). urcite ale dbej dostatecne na regeneraci... idealni je i do treninkoveho procesu zapojit volnejsi faze - idealni je tri tydny vykon klidne vysponovat na maximalni zatizeni(o vikendech lepsi oddech nebo zvolnit) a ctvry tyden udelat volnejsi.. samozrejme nemusis vysadit trenink uplne, ale zredukovat objem treninku na minimum... urcite ale nezapominej na regeneraci jako je plavani, sauna, para, nebo obcas masaz...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.