sport.bazos.cz/... porizovaci cena 59 000 prej je docela jezdeny ale udrzovany, mam to vzit nebo koupit radsi neco novyho kolem 12 000?Dekuji za nazory
Ten rozdíl dvou tisíc tě nezabije. Já osobně bych šel do nového, máš záruku servisu a navíc bude kvalitnější než to inzerované. Jinak značku GT doporučuji, sám ji mám a jsem spokojen.
Určitě bych preferoval nové kolo. Já mám kolo za cca 50 tis a stále musím měnit řetěz, ložiska... to se u nového nestane tak brzy a na drahé kolo nelze dál "levné" díly. Navíc rám (a i s tím mám zkušenost) i při "rozumné" jízdě po zhruba 5 až 10 letech (50 000 km) snadno praskne a vy nevíte, co majitel s kolem dělal. Určitě nové kolo, GT je dobrá značka, lze doporučit i Meridy (ne drahá a přesto dobrá kola).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.