Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dosud jezdím na kole pouze do školy a zpět. Ale rád bych začal jezdit trochu víc, a trochu dál. A napadlo mě, že bych si koupil GPS na kolo. Jaký je váš názor na ně? A nemohli byste mi prosím poslat nějaké odkazy a na co dbát při výběru? Díky
Dobrý den,
turistické nebo i cyklo navigace např. od Garminu jsou dosti drahé, ve vašem případě postačí mobil s GPS, který zapnete v batohu,kapse, pouzdře na opasku a spustíte ten správný program (i s mapami se lze sehnat zdarma a legálně) a po skončení trasy data prohlédnete (např. to převýšení) případně nahrajete na server (existují jich spousty) tam Vám to hodí jak trasu v mapě, tak různé grafy z té trasy.
Pokud chcete sledovat navigace stejně jako tachometr, nebo případně i trasu, chce to držák na kolo:
Pokud přeci jen chcete navigaci jako takovou tak si prohlédněte např zde různé typy:
Jenom upozorním, že k ceně této navigace obvykle musíte připočítat ještě cenu za samotné mapy (další řádově stovky až tisíce korun)
Jojo. Za našich mladých let jsme se řídili leda tak podle lišejníku na stromech, nebo postavení měsíce vůči slunci . A to, kolik jsme najeli, jsme odhadovali podle toho, jak moc nás bolí nohy.
.
aroff. Už se na Tě těším .
Jo, kdybych tu už nikdy nebyla, tak za chvilku beru starou Ukrajinu a vyrážím na výlet. Na linku 112 jsem už poslala itinerář cesty. Vloni na jaře mě z podobného výletu vynášeli polámanou z lesa hasiči . Takže sportem ku zdraví
Ukrajinu jo, to jsi kupovala když ještě Szurkowski jezdil za žáky né?
Tak se stav, mě tady zahálí už 3 dny jedna ještě nejetá funglovka.
Já nevím jestli na kolo letos vůbec sednu. V zimě na hokeji jsem přišel o dva přední zuby a "oprava" stála 10000. Další nečekané výdaje momentálně nepřichází v úvahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.