Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o tipy na koloběžku, která se dá složit a dle potřeby přenášet (MHD, tramvají, vlakem apod.), která není těžká, zvládne terén po městě, sem tam dlažební kostku. Budu s ní jezdit hlavně do práce, do školy, žádné vyjížďky do přírody. Jsem vysoká cca 168 cm a vážím 55 kg. Počítám s tím, že se na ní bude chtít svést i má dcera, takže by kolobka měla něco vydržet. Dívala jsem se na worker miami xxl, ale mají umělá kolečka, nevím, co vydrží. Nejlepší by byly kolečka nafukovací, ale taková kolobka stojí kolem 4000,- a to si momentálně nemůžu dovolit. Může do ní dát max. do 2000,-. Nějaké nápady? Díky...
Ano, to souhlasím. Bohužel většinou jsou to koloběžky, které mají nestabilní konstrukci, kolečka z PVC nebo průměr koleček kolem 100 mm a to je bohužel málo. Stačí párkrát přejet nějaký hrbol, svést se párkrát po dlaženích kostkách a můžu se dívat po nové koloběžce. Za ty peníze bych pak mohla mít i K-5. Proto hledám něco bytelnějšího, co by mi vydrželo aspoň jednu sezonu než bych si našetřila na micro flex air s nafukovacími koly nebo na něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.