Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léze předního rohu later. menisku

Od: rpt* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, najde se zde někdo kdo by mi mohl poradit? Absolvoval jsem MR kolene a bylo mi zjištěno následující:
Lineární hyperintensita předního rohu later. menisku odp. lézi II. stupně Mediální meniskus b.n. ACL je jemný, přim. signálu, bez kolekce tekutiny v okolí.

K odbornému lékaři s tímto výsledkem jdu sice zanedlouho ale rád bych už předem věděl jak se to bude léčit.
Zda-li existuje i jiná metoda než art. operace.
Jak hodně závažné to je?

Děkuji moc za případné odpovědi a doufám že mne potěšíte!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rpt*
hodnocení

Nebo je někdo kdo měl stejný problém?

rpt*
hodnocení

Opravdu se zde nenajde někdo kdo trochu ví? :(

rpt*
hodnocení

Tak zítra jdu k lékaři. Opravdu by mi ještě dnes někdo "lajtsky" nezdělil závažnost? Jen co si myslí...:) díky

Budeš muset počkat do zítra na vyjádření odborného lékaře, jak již ti bylo sděleno zde:

mojeambulance.cz/...

naihonn*

Asi tu moc lékařů nebrouzdá. Ale tak já osobně bych si skoro myslel, že to nebude tak hrozné, jak by asi mohlo být. Třeba zrovna nejspíš ta tekutina, co se tam o ní píše, je nejspíš negativum, pokud tam je. Ale kdo ví. Každopádně někdo, kdo ví, se zřejmě může snáz najít tady: www.ulekare.cz/ Vypadá to jako šikovná stránka, která za registraci i stojí a člověk tam může položit dotaz a nějaký doktor mu odpoví.

rpt*
hodnocení

Děkuji moc! Potěšily mne odpovědi!

roman22*

at vam doktor-ka predepise ze 5x SUPLASYN

rpt*
hodnocení

A hradí to pojišťovna? Protože cca 5 x 800 kč už je celkem dost! :)

Děkuji za tip!

roman22*

no ono to stoji nejak 2500 jedna,ale vsechno to hradila pojistovna asi pred 1,5-2 rokem.Ten suplasyl ma vytvaret mazivo.ja jsem to mel na čéšku,ale stejne jestli je to nejaky spatny,tak radsi na operaci.Operace trva cca15min 3-5dni v nemocnici,mesic o berlich a pak by to melo byt v pohode,kdyz ne tak dalsi operace atd.Dobri jsou na tom v Oloumouci tak at to dobre dopadne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]