Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych hrát golf - jak na to?

Od: jakubisko* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, poradili byste mi? je mi 18 let a chtěl bych hrát golf

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zajdi do mistniho golfoveho klubu, promluv si s instruktorem, co by staly lekce golfu, zakladni vybaveni, obleceni a podobne. Golf se nejde naucit jen tak sam. Pocitej vsak s tim, ze golf je hodne drahy sport.

krkovicka*
Donedávna se myslelo že golf je nejdražší,ale není tomu tak.Tenis,hodina s trenérem stojí od 550 do 800kč,potřebujete chodit nejméně 3x týdně a mějte cca 2000kč týdně na tenis.Většinou se to osvědčí až po 10hodinách.Hodina na kurtu už bez trenéra stojí 400kč.Někdo tam je denně někdo je tam jednou týdně a to už nemá smysl.
martinaa*

Nejdrazzi urcite uz ne, ale porad je hodne drahy... i kdyz ktery sport dnes neni. Ja za sezonu na lodi s dojizdenim, treninkama, oblecenim, s dresy, jidlem zapisnym, startovnym, prispevky klubu a pohonnymi hmotami dam tak 15 000 - 20 000, pocitam bez padla, protoze to nen treba kazdy rok nove. Des a hruza*smich*

krkovicka*
Jasně že nejdražší z nejdražších není.Jen vidím co tady chodí za lidi na kurty,přijedou si ráno v mercedesu,poslední model a ty paničky a fintítka co vystoupí,to je jak na předávání oscaru :-D Chtěla jsem tam holku dát na rok aby držela tělo,samozřejmě pohyb,když jsem slyšela cenu tak to semnou málem praštilo.Ikdyž děti tady taky hrají,ale jak říkám,jsou to děti ředitelů a politiků.To fakt je už lepší ten golf.Držení těla tam je taky a pohyb jen minimální.
martinaa*

:D:D mate naprostou pravdu! Nektere sporty jsou holt jen pro "honoraci".

krkovicka*
hodnocení

0x
Je nejvýšší čas začít.Vybavení ani tak nepotřebujete,poptejte se v místním golfovým klubu na kurzy.Vybavení mnohdy pujčují.Nevím sice kolik stojí hodina s trenérem a kde,to už si musíte zjistit sám,ale kamarádka platila za 20h kolem 5tis.což jde.Je dobrý když s trenérem chodíte sám,ne ve skupinkách.

rottrek*
hodnocení

0x

hodina s trenerem stoji 600-1000Kč, ale stačí i půlhodinové lekce cca 400-600Kč. jde o to,aby vám vysvětlil základní techniky, pak už je jen na vás ja často a poctivě budete trénovat na drivingu, patovánjí na grýnu a pod. Pro amatérskou zábavu toto stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]