Nejste přihlášen/a.
hledám tip na dětské kolo pro 4 letého chlapce. dosud jezdil na tříkolce. předpokládám 16" s torpédem (zadní brzda).
Hlavně ne ze supermarketu, já mám výhodu 50m od domu je speciální prodejna kol a majitel mladý kluk, bývalý závodník ochotně poradí, zrovna včera poradil manželovi odrážedlo pro vnučku. Pokud jste od Brna mohu dodat adresu.
jj. odrážedlo je super, na naučení rovnováhy mnohem lepší než postranní kolečka. Postup tříkolka - odrážedlo - kolo, jde to udělat tak, že se koupí kolo z kterého dosáhne nohama na zem a sundají se šlapky. Až se prcek naučí držet rovnováhu a brzdit, tak se šlapky nasadí a může se učit šlapat. Pokud se to učí na kole s postranníma kolečkama, tak je to pořád tříkolka = učení držet rovnováhu nefunguje. Když se pak ty kolečka sundaj, tak se prcek leda tak lekne a spadne (přesně tak jako já za mlada ;-D)
bgh... vidíte a já tomu zrovna moc nevěřila a manželovi reptala, že kolo s kolečkama je lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.