Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horská kola GENESSIS

Od: audi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s horskými koly značky GENESSIS?

Přemýšlím o dámském horském kolu této značky v ceně 10500 Kč

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V dané cenové kategorii Vám jde zřejmě jen o to "aby se to po roce nerozbilo a jezdilo to".

To bude zcela určitě Vaše požadavky splňovat.

U dámských MTB kol je trošku nevýhoda, že jsou většinou osazeny horšími komponenty...a Genessis není vyjímkou.

Pánské provedení je za stejné peníze osazeno o třídu vyšší řadou..

Ale pro Vás je rozhodující geometrie.., pak moc na výběr nemáte. I když není vyloženě nutné aby žena používala WSD geometrii, a jsou ženy které jezdí na geometrii pánské.

To je ale na Vás..

doplněno 28.03.11 17:11:

Přepsal jsem se jako Vy...značka Genesis...se píše s jedním "S"..ne s dvěma..

doplněno 28.03.11 17:14:

A beru zpět i to vybavení...Těžko se hledá katalog Genesis, ale na anglických stránkách výrobce jsou i "W" modely vybavené stejně jako pánské..

audi*
hodnocení

Děkuji.

Kolo chci používat hlavně na běžné ježdění po vesnici ( i když ty naše silnice jsou samá díra),občas nějaký ten výlet.Zatím jsem vybírala jen podle katalagu tak uvidím na prodejně.Roky jsem měla kolo značky Author a vydrželo opravdu hodně( hlavně mé zacházení v dětství),ale hold po 15 letech jsou opravy zbytečné:)

Dámské kolo Genesis se mi líbí hlavně esteticky,ale samozřejmě chci i nějakou kvalitu.

rob*
hodnocení

0x

Zdravím, já mám treckové kolo této značky už asi 8-9 let a jediné co jsem měnil byl plášť na zadním kole. Kolo jsem kupoval v Rakousku, tenkrát stálo kolem 9-10 tis. Teď je tato značka k sehnání v Intersportu, odhadem mám ne něm najeto kolem 6-7 tis km

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]