Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Liposukce? Nezhubla jsem, proč?

Od: janinkka odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer byla jsem na liposukci první ošetření, myslela jsem si že neco zhubnu, ale nic, avýsledky,? meli jít videt pop rvním ošetření, ale já teda moc nic nevidím, myslíte že za pár dní,než se ten tuk odplavuje,neco uvidím? Zaplatila sem 3 000 ale teda že bych zhubla alespon 2 kg to ne, delaly me to na zadečku a stehna. trvaslo to cca 40 minut dohromady. fakt me to mrzí,nevim co jsem očekávala asi že se zhubne jak píšou po prvním ošetření alespon 5kg, ale váhu sem mela furt stejnou=(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejde o to co vidíte ale o to co říká váha..ta přesně řekne zda se hublo i s tukem anebo jen s peněženkou..

1jara*
hodnocení

0x

Spíš než vážit tak měřit objemy krejčovským metrem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]