Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti s funkčním prádlem?

Od: petrh* odpovědí: 9 změna:

Prosím poraďte dobrou značku funkčního prádla, často cvičím a chtělo by to tričko které se na mě nebude lepit ale nevím jaké. Mám trochu strach dát za něj víc než 5-6 set Kč jestli jen neplatím nějaký nápis na něm, jestli třeba stačí triko za 3-4stovky? Poradíte někdo vyzkoušenou značku nebo typ?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Na vodu a do posilovny pouzivam znacky Progress, Sensor, Eventon a oblibenou mam i Moiru. Znacky si lisi samozrejme cenami, na netu i v obchodech mate nepreberne mnozstvi pradla, tricek, kalhot atd:)

Pozor na znacku Klimatex, pouzivala jsem ji nejaky cas a rok co rok u ni nase asociace zhotovuje dresy, ale je to jak v igelitu, nepusti vlhkost, lepi se, nemluve o pachu.

Asi nejvice doporucuji Sencor, s tim jsem velmi spokojena.

doplněno 17.03.11 14:34:

Jeste jsem zapomnela - samozrejme zalezi na pomeru materialu, jine jsou vhodne na dlouhy beh, jine na udrzeni teploty treba na vode, jine do tepla do posilovny.

doplněno 17.03.11 14:35:

Dporucuji Sensor, nikoli Sencor:D chybka:D

petrh*
hodnocení

Moc díky za odpověď! Já to mám na squash, tak se tam hodně potím a bavlněný trika jsou lepkavý za 10 minut.

co myslíte o tomhle triku?

sportprotebe.cz/...

martinaa*

To tricko vypada hodne dobre, Tecnifibre se vyznacuje kvalitnimi triky, ktere jsou fukncni a jeste dobre padnou. Takze bych se ho nebala:)

nick*
hodnocení

0x

osvědčilo se mi prádlo nanosilver, je příjemné a ani po aktivitě není cítit potem

lidus*
hodnocení

0x

Manžel na Klimatex nedá dopustit, další má z Litexu a je maximálně spokojený.

martinaa*

Od Klimatexu mame vetsinu dresu na lod, a vesmes je to katastrofa. Jak v igelitu, nepusti vlhkost ven a po jednom pouziti strasne smrdi:( Klimatex jsem proto nejak zavrhla... samozrejme zalezi na konktrenim vyrobku:)

annyfi*
hodnocení

0x

Hlavně si u funkčního prádla dejte pozor na údržbu! Nesmí se použít aviváž a žehlení. Jinak se vlastnosti vytratí.

hjgiogz
hodnocení

0x

Na takové to tělocvična, na kolo pod dres, pod triko na běžný nošení atd. mám nejradši Moira Ultralight new. Funguje výborně, cena vzhledem k výdrži super (pořád točim tři trika a vydrží to roky).

V zimě na běžky něco teplejšího, dobrý je Sensor, Klimatex, dost lidí si chválí vlnu Merino (ale cena je docela šílená).

Jsou i jiný značky, asi by měly fungovat taky. Rozhodně se dobrý prádlo vyplatí - bavlna je běs.

wiwera
hodnocení

0x

Já teda používám funkční prádlo vždy jako spodní vrstvu s tím, že na to hodím zásadně bavlněné triko, které po sportu sundám uplně nacucané a funkční prádlo mě hřeje a je suché...Žádné drahoty, používám JITEX, mám nějaké kousky třeba i 5 let s častým používáním pod dresy a fungují stále stejně...i s aviváží...Záleží jakou vlastnost po prádle chcete..Mě vyhovuje toto a ještě to je za tři stovky *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]