Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte dobrou značku funkčního prádla, často cvičím a chtělo by to tričko které se na mě nebude lepit ale nevím jaké. Mám trochu strach dát za něj víc než 5-6 set Kč jestli jen neplatím nějaký nápis na něm, jestli třeba stačí triko za 3-4stovky? Poradíte někdo vyzkoušenou značku nebo typ?
Na vodu a do posilovny pouzivam znacky Progress, Sensor, Eventon a oblibenou mam i Moiru. Znacky si lisi samozrejme cenami, na netu i v obchodech mate nepreberne mnozstvi pradla, tricek, kalhot atd
Pozor na znacku Klimatex, pouzivala jsem ji nejaky cas a rok co rok u ni nase asociace zhotovuje dresy, ale je to jak v igelitu, nepusti vlhkost, lepi se, nemluve o pachu.
Asi nejvice doporucuji Sencor, s tim jsem velmi spokojena.
doplněno 17.03.11 14:34:Jeste jsem zapomnela - samozrejme zalezi na pomeru materialu, jine jsou vhodne na dlouhy beh, jine na udrzeni teploty treba na vode, jine do tepla do posilovny.
doplněno 17.03.11 14:35:Dporucuji Sensor, nikoli Sencor:D chybka:D
Moc díky za odpověď! Já to mám na squash, tak se tam hodně potím a bavlněný trika jsou lepkavý za 10 minut.
co myslíte o tomhle triku?
Na takové to tělocvična, na kolo pod dres, pod triko na běžný nošení atd. mám nejradši Moira Ultralight new. Funguje výborně, cena vzhledem k výdrži super (pořád točim tři trika a vydrží to roky).
V zimě na běžky něco teplejšího, dobrý je Sensor, Klimatex, dost lidí si chválí vlnu Merino (ale cena je docela šílená).
Jsou i jiný značky, asi by měly fungovat taky. Rozhodně se dobrý prádlo vyplatí - bavlna je běs.
Já teda používám funkční prádlo vždy jako spodní vrstvu s tím, že na to hodím zásadně bavlněné triko, které po sportu sundám uplně nacucané a funkční prádlo mě hřeje a je suché...Žádné drahoty, používám JITEX, mám nějaké kousky třeba i 5 let s častým používáním pod dresy a fungují stále stejně...i s aviváží...Záleží jakou vlastnost po prádle chcete..Mě vyhovuje toto a ještě to je za tři stovky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.