Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké triky na lýtka, stehna?

Od: marianne odpovědí: 6 změna:

Jezdím závodně spinning a na koni...na nohou nemám moc tuku, ale svaly a to je ten problém...když kupuju kozačky mám problém sehnat něco, co mi bude přes lýtka...dle měření mám na lýtkách jen 7% tuku, ale ráda bych měla lýtka štíhlá, ne nabušená...stehna též...existují nějaké cviky nebo triky jak zeštíhlit tyrto partie?

Neraďte ať přestanu sportovat, to se akorát promění na tuk a nejen že lýtka zůstanou široká, ale ještě se budou klepat...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jezděte hodně na kole (tím se vypracují hezky lýtka a i stehna). A když nemáte čas na kolo, tak zkuste rotoped. Ale opravdu musíte dost jezdit a postupně si přidávat těžší a těžší převod.

marianne
hodnocení

No jezdím na spinningovém kole a věřte, že hodně...vyrysovaný nohy mám, ale po obvodu díky svalům silné!

olali
04.03.11 09:11
hodnocení

0x

wazi*
hodnocení

0x

Dokud budete provozovat ten spinning a jízdu na koni tak budete mít lítka jako závodní cyklisté. Pokud chcete mít štíhlá lítka tak je třeba shodit tu svalovou hmotu a to (jak sama víte) se dělá nejlépe "nicneděláním". Ty svaly co shodíte se Vám nepřemění na tuk - tuk si tělo ukládá z přebytku příjmu energie orpoti jejímu výdeji. Spíš byste musela zvolit takový způsob aktivity, kde nebudete lítka "trénovat". Já mám třeba lítka dost hubený a to chodím do posilky, na squash, po horách a do hospody :)

drop*
hodnocení

0x

Pochybuju že shodíte svaly na lýtkách pokud je máte svalnatá jedině je přetrénovat, tím se ztrácí svalová hmota ale to je blbost smiřte se s tím genetice neporučíš... :)

knhgn
hodnocení

0x

Změnit sport, můžete zkusit třeba vytrvalostní běžkyni. Nebo se s tím smířit, holt kolo = silná stehna a lýtka. Trošku může pomoct nešlapat silově, ale švihem ("kulatě") s co nejvyšší frekvencí, na to jsou velké silné svaly na obtíž, takže tělo se bude snažit je zmenšit (ale zázraky od toho nečekejte). Přestat sportovat určitě ne, jen by místo svalů bylo sádlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]