Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kulovnici pro začátečníka?

Od: janicka007 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,syn si udělal zbroják,zkoušky z myslivosti a chce si pořídit kulovnici,nevíte jaký typ je pro začátečníka nejvhodnější?Já se v nich nevyznám a kluk si vybírá modely se kterými má problém i můj muž..Děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Musíte mít jasno zda kozlici, sporting, automat, jak dlouhou hlaveň, jestli jednu nebo dvě hlavně¨, kolik chcete investovat, zda na občasnou sportovní střelbu do terče nebo na asfaltové holuby, jestli na hony na kachny, zajíce (víc mě nenapadá). Ruská asi Bajkal manžel si jí moc chválí cca.15 000, fabarn-velmi dobrá levná cca 30 000 ale i hodně víc. Uherský Brod třeba CZ550 dál se dělí podle toho k jakému lovu je určena - drahá ale super, Brno competition-pro trap a skýt-dost dobrá, Brno efekt zalamovací jednoranná kozlice-výborná. A nakonec jelikož každá liška chválí svůj ocas- CZ-USA Mallard-8 400kč, Woodcok 16 000kč, a super zbraň Sporting (na asfaltové terče) 30 000kč. To není z mé hlavy ale manžel a dcera sportovně střílí, já to tu jen poslouchám a nadávám co tento koníček stojí peněz.

doplněno 22.02.11 13:05:

janičko buďte v klidu, chlapi si koupí co budou chtít a na vás stejně moc nedají.

doplněno 22.02.11 13:51:

Tak jsem vám to krásně napsala a sotva došel manžel tak jsem hned dostala vynadáno, že pletu hrušky s jabkama, kulovnice-brokovnice a mám prý štěstí, že aspoň ty malolážky poznám. Že by volil CZ 527 Lux cena kolem 20 000kč+ puškohled na kterém by nešetřil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]