Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tělo dobré,ruce oproti tělu moc hubené,proč?

Od: dejw* odpovědí: 5 změna:

Posiluji doma,občas zajdu do té posilovny.Prsní svaly,trapezi,záda mám,ale ruce mám pořád hubené,nevypadá to vůbec pěkně...Předem děkuji za odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

starejmagdon
hodnocení

0x

Rád bych ti odpověděl, ale ty ses na nic nezeptal.

dejw*
hodnocení

Tělo dobré,ruce oproti tělu moc hubené,proč? = To znamená => Cvičím,ale ruce i přes to,že je cvičím,tak nerostou...Moje otázka zní,jestli nevíte přibližně čím by to mohlo být a jak docílit výsledku s kladným výsledkem...Děkuji

dropoff

Důvodů může bejt hodně, špatná strava, špatná regenerace, málo spánku, cvičíš málo nebo naopak cvičíš je až moc.

Napiš sem jak je trénuješ jak se stravuješ, kolik ti je jak dlouho cvičíš. A pak můžem diskutovat.

dejw*
hodnocení

To s tím spánkem by mohlo být možné,moc toho nenaspím.Je mi 19 let , trénuju tak 3-4x do týdne,série kliky-ruce-kliky-ruce,občas břicho a nohy...Žádnou specialní stravu neužívám,tak normálně,někdy nějaky maso,něco sladkýho atd. Děkuju

martinaa*

Ruce se doma trenuji celkem problemove, obzvlaste tricepsy. Nejlepsi je to v posilovne, popripade si domu poridit cinky - ty jako chlap aspon 7kilove a makat... a pokud chces nabrat svalovou hmotu, zacni jist vice cerveneho masa, ktere je jeho zakladem. S tim spankem netusim, u me spanek na svaly nema zadny vliv, ale jezdim vodu a posilce jsem 3x tydne, cilene predevsim zada a ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]