Nejste přihlášen/a.
Kdo poradí nějakou dobrou svižnou hudbu ke cvičení? Šlapu denně 45 minut na cross trenažeru ve snaze zbavit se zimních špeků a s nějakou pěknou taneční hudbou by to určitě šlo líp...A ještě jeden dotaz - pomůže cross trenažer i na zhubnutí v oblasti břicha nebo je potřeba doplnit ještě jiným cvičením?
Ahoj,
tyhle trenažery pěkně rozehřejí celé tělo + plynulý pohyb nepřetěžuje klouby. Ale určitě nijak extra neposilují břicho, takže na břicho dejte ještě pár sad cviků po skončení na trenažeru. Jinak ta hudba - já jsem milovnice starých mazáků jako Queen, Abba - nic moc, co by se hodilo. Takže ačkoliv se mi to nechce přiznat, pouštím si ke spinningu Dj Tiesta atp. Je to prostě tuc-tuc na udržení tempa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.